Fotbal internațional

Tragedie fara margini in fotbalul mondial

Cheick Tiote, mijlocaşul lui Beijing Enterprisses, a încetat din viaţă la vârsta de 30 de ani. Mijlocaşul s-a prăbuşit pe teren în timpul antrenamentului pe care echipa sa îl susţinea luni, a fost transportat de urgenţă la spital, dar presa internaţională anunţă că doctorii nu au mai avut nimic de făcut şi mijlocaşul care şi-a făcut un nume în perioada petrecută în Premier League, la Newcastle, nu a putut fi salvat.

Cheick Tiote şi-a început cariera de fotbalist în ţara natală, Coasta de Fildeş, apoi a fost adus în Europa de Anderlecht, în 2005. După un împrumut la Roda, a fost transferat de Twente pentru 2,5 milioane de euro, iar în 2010 a făcut pasul spre Premier League, îmbrăcând tricoul lui Newcastle până în februarie 2017, când a plecat în liga a doua din China, la Beijing Enterprises, din postura de jucător liber de contract.

Tiote a rămas în istoria Premier League printr-un gol superb, singurul în Premier League marcat în 2011, într-un memorabil Newcastle – Arsenal 4-4. Atunci, „tunarii” au condus cu 4-0 în minutul 26, dar „coţofenele” au revenit incredibil, iar golul lui Tiote a pus capăt unui meci senzaţional.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.