Rapid

Drept la replică CS Rapid după declaraţiile lichidatorului

Conducerea CS Rapid București vine cu precizări suplimentare. În dorința aplanării unui circ mediatic ieftin, declanșat de către lichidatorul judiciar al SC FC Rapid București, Mihai Florea. Potrivit acestuia, reconstrucția Stadionului ”Valentin Stănescu-Giulești” ar urma să fie blocată. De acțiunile în instanță pe care le-a generat domnia sa. În numele instituției intrate în faliment, pe care o reprezintă.

Mihai Florea a pornit scandalul

Concret, conform celor apărute în mass-media de astăzi, 5 iunie 2017, lichidatorul judiciar al SC FC Rapid București pretinde că este proprietarul unor elemente existente în arealul arenei de lângă Podul Grant. Numai că, uită să spună Mihai Florea, conform contractului de asociere semnat la data respectivă de către SC FC Rapid București și CS Rapid București, cităm din respectivul document: ”orice îmbunătățire adusă stadionului, intră în patrimoniul statului român, reprezentată de CS Rapid București”.

Bunuri ce nu pot fi valorificate

În orice caz, elementele patrimoniale la care face referire Mihai Florea (scaune, turnicheți, aparate de aer condiționat, tabela de marcaj, fotolii) sunt de mică valoare. Şi nu vor mai fi folosite în noua configurație a stadionului. Menționăm și că SC FC Rapid București a acționat deja în instanță CS Rapid București, pe aceeași speță. Însă justiția română a stins litigiul respectiv în favoarea noastră. Nepermițând, în baza contractului de asociere invocat de noi mai sus, inventarierea bunurilor pretinse de SC FC Rapid București, în dauna CS Rapid București.

CS Rapid susţine că proiectul a fost demarat în 2015

Pe de altă parte, facem apel la rațiunea suporterilor și, mai ales, a jurnaliștilor. Îi rugăm pe aceștia să disece și să verifice informațiile. Ceea ce invocă Mihai Florea drept un obstacol în calea reconstrucției Stadionului ”Valentin Stănescu-Giulești” nu are nicio legătură cu alte spețe asemănătoare. Mihai Florea, în calitate de lichidator judiciar al SC FC Rapid București, în acest litigiu, se referă la anumite componente detașabile ale obiectivului supus reconstrucției. Nicidecum la terenul pe care se află stadionul, ori la construcția în sine a arenei.

Rezultă, deci, că Mihai Florea denaturează adevărul. Pe de altă parte, mai completăm și cu informația că, încă din 2015, CS Rapid București a demarat demersurile către Compania Națională de Investiții, pentru refacerea stadionului. Apoi a apărut proiectul ”Campionatul European de fotbal 2020”. Deci noi am lucrat pe două linii distincte. Cooperând cu autoritățile competente în acest sens, pentru ca stadionul nostru să se modernizeze.

Punct de vedere al preşedintelui

Cu privire la toată această problemă artificială, directorul CS Rapid București, Vali Ionescu-Caciureac, a declarat: ”Este un circ mediatic ieftin în care domnul Mihai Florea caută să mă atragă, pe mine și pe CS Rapid București. Cred că dumnealui dorește să pună presiune. Şi să obțină anumite avantaje pentru instituția pe care o reprezintă. Avem acte doveditoare și chiar eu însămi i-am sfătuit pe cei de la SC FC Rapid București să facă apel la organele judiciare. În cazul în care consideră că au dreptate. Justiția le-a dat deja un răspuns negativ, lucru care, poate, nu este știut de multă lume.” (n.r. – 1923.ro a anunţat în exclusivitate aici!)

„Avem și acte doveditoare în acest sens, iar dacă va fi nevoie, pentru clarificarea situației, le vom face publice fără întârziere. Doresc să îi asigur pe suporteri că facem toate eforturile necesare, pentru ca stadionul să se reconstruiască. De asemenea, fac apel la deontologia profesională a jurnaliștilor, pe care îi rog să preia această declarație a mea, dar și toate informațiile conținute în prezentul material. Ca fiind punctul de vedere oficial al CS Rapid București, pe marginea problemei generate de Mihai Florea”.

Concluzie

Stadionul ”Valentin Stănescu-Giulești”, aflat în patrimoniul CS Rapid București, urmează să fie reconstruit din temelii. În vederea organizării de către România a unor meciuri din cadrul turneului final al Campionatului European de fotbal din anul 2020.

Sursa: clubulrapid.ro

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Absolut totul este public! Nu ştim ce aţi dvrea dumneavoastră să mai apară public. Totul a fost postat mereu pe 1923.ro!

  2. Ori n-ai citit si te-ai grabit sa-ti zici parerea, ori n-ai inteles nimic! Tribunalul a dat deja dreptate CS RAPID respingand cererea lichidatorului judiciar! Am scris despre asta deja AICI

  3. Ar fi cel mai corect sa publicati toate informatiile pe nu le stie toata lumea asa cum spune doamna Caciureac. Secretismul nu duce decât la dezinformare. Ar fi corect sa stim cu totii ce se intampla cu adevarat ca azi e treaba roz ca maine e alba poimaine e neagra si tot asa. Din ce citesc in site lichidatorul judiciar Mihai Florea detaliaza partea de vedere pe care o apara. Mi se pare logic ca si doamna Caciureac sa o exprime pe a ei. APEL PENTRU SOCIOS. Daca vreti unirea suporterilor si revenirea RAPIDULUI acolo unde îi este locul va rog sa culegeti toate informatiile necesare si sa le publicati. Multumesc anticipat si astept raspuns de la voi

  4. partea proastă este că se judecă și inepțiile și dacă actele lui valerii sunt primite la tribunal, nu cred că e bine pt. noi.
    termenele sunt ff lagi, sunt și vacanțele judecătorești, sunt procese care durează ani, mulți ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.