Rapid

Primaria Sectorului 1 a respins proiectul pentru renasterea Rapidului

UPDATE /Pe pagina noastra de facebook, domnul Adrian Alexandrescu, consilier USR prezent in sala, a postat urmatorul mesaj explicand refuzul de a vota proiectul primarului:

„A fost o propunere in sedinta de consiliu de astazi de la primarul S1. Propunerea se poate rezuma pe scurt „Hai sa preluam Rapid„. Propunerea a fost pusa pe ordinea de zi a sedintei de consiliu practic de pe o zi pe alta. Fara detalii, fara situatie financiara, fara informatii despre litigiile existente. Nu uitati ca Primarie = bani publici. Cum poti vota asa ceva, practic in orb?”

Stire initiala:

Proiectul dorit de către Dan Tudorache nu a trecut de Consiliul Local. Cu 12 voturi pentru, dar 13 abțineri înființarea Comisiei a fost respinsă. Reprezentanții USR au spus că au nevoie de timp pentru a dezbate această propunere, astfel că, cel puțin momentan, proiectul a picat.

Însă, cel mai probabil, subiectul va fi iar pus pe tapet în proxima ședință a Consiliului Local.

Sursa: digisport.ro

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

 1. Eu stiam ca rapidistii sunt destepti, dar dupa unele comentarii, de pe aici, se pare ca aia destepti raman tot mai putini. Nu se vota un proiect, ci doar infiintarea unei comisii care sa se ocupe de treaba asta cu sustinerea Rapidului. De la infiintarea unei comisii pana la un proiect este cale lunga. Poate comisia ar fi ajuns la concluzia ca nu se poate, sau nu ar fi rentabil, etc.
  USR+PNL s-au abtinut. De ce nu au fost impotriva pe fata? S-au ascuns in spatele abtinerii, ca poate cine stie,….. la votare. Mi-este sila…., asta ca sa fiu elegant in exprimare.
  P.S. Nu sunt PSD-ist, ci doar Realist.

 2. Politicienii vin si pleaca.
  Rapidul este mult mai presus de mizeriile astea.
  Nu asa…

 3. mi se pare normal sa nu votezi ceva cu ochii inchisi, fara informatii, fara analize economice si juridice. hai sa nu acuzam pe cei care incearca sa introduca normalitatea. de fapt e doar o chestie de imagine a PSD sector 1 care ar trebui sa se ocupe de altcevanu de Rapid (care cred ca are sediul in sect 6).
  sa nu devenim ca cei pe care-i criticam ca sug bani publici.
  rapid ar putea fi preluat si intretinut foarte usor de suporteri, daca ar fi cineva de incredere care sa creeze un proiect in acest sens: 30.000 rapdisti (cred ca suntem mult mai multi de altfel) x 100 EURO / an (ceea ce e o suma modica chiar si pentru RO) = 3 mil EURO. Cu banii astia + ce se mai strange, poti sa stai linistit si in liga 1.

 4. Nu au respins proiectul, au cerut timp de gandire…Stai linistit, ca NU USR cere voturile rapidistilor..(altii au „bucurii’ si „relatii” printre unii dintre rapidisti..) Sigur nu vorbim despre PSD…Cineva isi face publicitate pe seama RAPIDULUI, o astfel de „negociere” nu se face asa usor, peste noapte…NICI MACAR NU SA FACUT EVALUAREA MARCILOR!!! Pana la o licitatie ..ohoo…vorbim la anu’!

 5. Si eu zic la fel. De la mine au un vot impotriva, ce sa fac, nu ma pot abtine!

 6. Sa aștepte voturi cei de la USR de la rapidiști ca nu vor primii niciodată după decizia de astăzi și când vor venii la noi sa le ceara ne vom abține și noi. Rușine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.