Rapid

POVESTE / Lacrimile golgheterului Narcis Ioniţă

Rapid bate cu 9-1 pe Unirea Dobroeşti. În play-off-ul de promovare în liga a 4-a. Să se fi scurs deja vreo 20 de minute de la reluare. Îmbrăcat deja de pelcare şi cu rucsacul în spate, Narcis Ioniţă are lacrimi în ochi. Se află chiar între uşa vestiarului şi cea care dă afară din stadion, dinspre peluza sud. Cea închisă de zece ani… Trei membri ai Socios Rapid 1923 sunt în jurul lui şi îl îmbărbătează. Simt momentul greu prin care trece. Pentru un simplu suporter, care trece atunci pe acolo, totul este o enigmă. Toată lumea ar trebui să fie fericită. Mai ales că Rapid tocmai a terminat cel mai bun meci din play-off.

Supărat că nu i-a ieşit jocul, consolat cu succesul Rapidului!

„Nu mi-a ieşit jocul, nu mi-a plăcut cum am jucat! Nu ştiu ce se întâmplă!”, am tras cu urechea la ce murmură printre dinţi Narcis. Ochii îi sunt roşii. Chiar dacă avea să temine sezonul cu 22 de goluri marcate, mijlocaşul dreapta nu găseşte plasa tocmai în această partidă. Nu i-a picat bine deloc. Şi se vede! Cei trei care încearcă să îi refacă moralul găsesc imediat cheia: „Hai, Narcis, linişteşte-te! Nu ai dat tu gol azi, însă echipa a bătut cu 9-1! O să fii iar decisiv curând. Eşti printre cei mai buni oameni de la Rapid! Şi datorită ţie am ajuns unde suntem!” Încă un oftat şi suspinele se transformă în zâmbet.

Om decisiv cu Progresul Spartac II

Faptul că îşi aminteşte pe loc că Rapid a bătut şi că el a fost titular într-o formaţie ce şi-a zdrobit adversarul îi dă energia pozitivă pe care o pierduse pentru câteva momente. A fost poate momentul care i-a dat aripi. A marcat imediat, în următoarea etapă, în victoria 5-4 cu SSC Băneasa. Şi, chiar dacă tot atunci a fost eliminat, absolut gratuit (a înjurat un adversar, nu arbitrul!!!), Narcis a revenit după două etape şi mai puternic. Iar în barajul cu Progresul Spartac II a fost unul dintre cei mai buni oameni, marcând câte un gol în ambele partide! Asta înseamnă să simţi, să joci şi să trăieşti pentru Rapid!

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.