Alex Ioniţă, noul cap de afiş al fotbalului românesc!

alex ioniţă

În afara lui Silviu Lung, care pentru 350.000 de euro a ajuns la Kayseri, şi a lui Săpunaru, pentru care turcii au făcut şi o ofertă oficială de 150.000 de euro, refuzată de cei din Giurgiu, noua trupă a lui Marius Şumudică insistă pentru Alex Ioniţă II. Fotbalistul care a evoluat excelent în ultima perioadă a campionatului a impresionat şi la amicalul Beşiktaş-Astra, 1-3, iar turcii l-ar fi remarcat încă de atunci.

„Garantez că Ioniţă ajunge la naţională!”

În plus, pe lângă valoare fotbalistul a dovedit că are şi personalitate pentru că a avut curaj să spună ce gândeşte despre posibilitatea ca el să ajungă vreodată la Steaua. În faţa posibilităţii ca Ioniţă, cel căruia i-a dat banderola de căpitan, să plece la Kayserispor, Iordănescu n-a explodat, cum era de aşteptat, ci a avut o reacţie neaşteptat de calmă. „Garantez că va ajunge la echipa naţională. Dar… Mai are mult de muncă. Iar Astra trebuie să-l vândă pe milioane de euro”, a declarat Edward Iordănescu.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Astra vrea să îl vândă pe bani mulţi

„Orice jucător costă, mai ales unul cu un potenţial enorm, cum are Ioniţă. Astra trebuie să-l vândă pe milioane de euro, aşa cum vinde şi Steaua. Trebuie însă să gândim macro, să formăm altfel jucătorii şi să dezvoltăm alt tip de mentalitate, în mod special la nivelul echipei. În plus, jucătorii trebuie să plece afară doar când sunt sută la sută pregătiţi pentru asta. Tehnic, tactic, mental, din toate punctele de vedere. Alex mai are încă foarte mult de muncă şi lucruri de pus la punct înainte de acel pas. Care sigur o să vină”, a declarat Iordănescu.

CITEȘTE ȘI  Marius Șumudică le face o promisiune suporterilor de la Malatyaspor

Sursa: digisport.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.