Rapid

BILETE RAPID-DINAMO / 19.03/ 12:00

Rapid Bucuresti a pus in vanzare biletele pentru partida de duminica 19 martie a.c.

Pretul biletelor este ca si pana acum accesibil tuturor:

Peluza – 5 lei
Tribuna a II-a – 5 lei
Tribuna 0 – 15 lei
Tribuna oficiala – 20 lei
Tribuna VIP – 50 lei

Biletele pot fi achizitionate atat ONLINE de pe eventim.ro – CLICK AICI – CAT SI DE LA PARTENERII EVENTIM: CARREFOUR, OMV, VODAFONE, ORANGE, GERMANOS, DIVERTA.

Programul caselor de bilete de la stadionul Giulesti:

Sambata, Casa Costea 12:00 – 18:00

Duminica, Casa Costea si 2 case in zona locomotiva 09:00 – 13:00

DA MAI DEPARTE, PE FACEBOOK, PE TWITTER, PESTE TOT, SA AFLE TOTI RAPIDISTII, IAR DUMINICA SA DEMONSTRAM TUTUROR CA RAPID TRAIESTE SI RESPIRA DOAR PRIN NOI!

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

  1. Si eu vreau sa aflu adevarul. De aia va citesc si pe voi si pe rivalii vostri, miscarea cfr. De aia am protestat in vara (de unul singur) in fata sediului azuga si mai apoi am intrat peste jegu de valeriiii moraru in birou cerandu-i adevarul si sa ia masuri. Atunci am vrut sa stiu adevarul despre colapsul RAPIDului. Acum vreau adevarul despre care este urmasul de drept al fostului RAPID. Argumente solide sunt de ambele parti. Totusi imi miroase a manipulare crasa, a minciuna si a dezinformare oricand aud cuvantul RAPID in contextul fotbalistic.

  2. Nu te supăra, dar noi nu urmărim să avem de câştigat sau de pierdut. Noi vrem doar să urmăm calea corectă şi logică. Folosim mereu argumente. Nu pupăm pe nimeni în fund. Nu linguşim. Cine vrea să înţeleagă, o face din argumente. Cine nu, nu o va face în vreun fel. Nu noi avem nevoie de rapidişti, ci RAPIDUL! La fel cum RAPIDIŞTII au nevoie de RAPID! Atât! Numai bine şi Rapid trăieşte!

  3. De 2 ori am pus-o si a 2-a oara a fost din greseala, nevazand ca mi-ati raspuns. Daca exagerati asa si prin articole, o sa aveti de pierdut.

  4. Inainte de a te abona, ti se cere acordul. De asemenea, te poti oricand dezabona din meniul google chrome! Toate cele bune si multumim pentru urari!

  5. 1923.ro :))) nu inteleg care este hazul tau ,in privinta site-ului care isi face abonati cu japca ..cum ai intrat pe site ,esti abonat automat :))) ,iti inteleg disperarea de a face bani si abonati ,dar frumos si logic este daca vrei sa devi abonat sa te abonezi singur ..mult succes in a face bani si abonati 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.