FOTO / Rapid Old Boys intră iar în actiune

rapid
rapid

Echipa creată la iniţiativa lui Lucian Ionescu şi susţinută de CS Rapid are din nou meci. Prima partidă importantă din istoria Rapid Old Boys a fost câştigată cu 6-2 împotriva Progresului. Vedetă a fost atunci, aşa cum era de aşteptat, Daniel Pancu. Pe 16 decembrie, de la ora 18:00, în Sala Rapid, aceeaşi grupare va întâlni o formaţie similară a Sportului Studenţesc. Intrarea este liberă! Şi merită să fim în număr cât mai mare, din moment ce îi putem vedea jucând pe Daniel Pancu, Adrian Iencsi, Cristi Dulca, Ionuţ Voicu, Constantin Schumacher, Rodin Voinea sau chiar pe antrenorul AFC, Mihai Iosif.

Vrem să vă vedem şi lângă AFC Rapid!

elefant.ro%20

Ba chiar şi Rică Răducanu sau Dani Coman se numără printre invitaţi. Noi vă invităm mai jos să vedeţi o galerie foto extrem de reuşită cu câţiva dintre cei mai importanţi componenţi ai Rapid Old Boys. Pe care, sperăm noi, să îi vedem cât mai curând şi alături de echipa din liga a 5-a. Nu de alta, dar copiii de la AFC au nevoie mare de susţinere. Măcar verbală! Rapidul are nevoie să îşi preţuiască legendele, dar la fel de important este şi viitorul acestui club. Ne-am dori ca dintre toţi cei care vor juca alături de Mihai Iosif în această partidă să vină măcar o parte şi alături de echipă. Doar cu implicarea lor Rapidul îşi poate lua mai repede locul firesc în vitrina istoriei.

Sursa foto: FACEBOOK.COM

3 COMENTARII

  1. oare la Sportul cine o juca maine? Tom Cristea, Mihail Marian, Petre Marin, Silvian Dobre care acum e antrenor secund la AFC Rapid

  2. la 18 si ceva abia ies de la banca ,dar sper sa ajung macar la a 2-a repriza in sala Giulesti

LĂSAȚI UN MESAJ