EXCLUSIV / Povestea înscrierii AFC Rapid

rapid

AFC Rapid este continuatoarea Rapid SA, pe care Valerii Moraru a reuşit să o falimenteze. Istoric, AFC Rapid deţine palmaresul fiind unul dintre acţionarii Rapid SA. Această temă a fost însă dezbătută însă în trecut. Ideea este ca acum să vorbim doar despre Rapid. Ne vom ridica iar. Din liga a patra sau a cincea. Nu se ştie încă. Cert este că Horia Manoliu a înscris acest Rapid la AMFB şi începutul se va consuma undeva, peste o lună. Evident, cu toţii ne întrebăm cu cine. 1923.ro vă va răspunde la o parte dintre întrebări, dar o vom lua progresiv. Întâi ideea înscrierii.

Părinţii au venit după carnetele juniorilor

Începând cu 29 iulie, la Rapid nu mai există vreun angajat. Când vorbim de Rapid o facem despre formaţia care ar fi trebuit să joace în Liga 1. Dar care este acum în prim proces de lichidare, iar nimeni nu a mai rămas la club. Pentru că nu s-a mai putut. Zilele trecute au reziliat şi ultimii jucători. Raul Costin, Nicolae Vasile şi Iulian Manea. În consecinţă, luni, la ProRapid, părinţii juniorilor, alături de aceştia au venit să ceară carnetele pentru copiii lor. Ca să îi poată înscrie în altă parte. A fost momentul în care, se pare, Horia Manoliu a înţeles că o dată făcut şi acest pas totul se poate sfârşi.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Momentul decisiv pentru a merge la AMFB

„Oameni buni, hai să nu ne grăbim. Dacă luaţi azi carnetele se alege praful de toată munca noastră!”, ar fi fost, conform informaţiilor 1923.ro, discursul lui Horia Manoliu. A obţinut răgazul de care a avut nevoie şi imediat a mers la AMFB pentru a înregistra AFC Rapid, societate lăsată moştenire de la George Copos. A rămas că în ziua următoare va urma o nouă rundă de discuţii cu părinţii pentru a le prezenta proiectul şi pentru a afla dacă aceştia vor să continue. O bună parte au fost de acord, motiv pentru care Rapid are speranţe că lot va avea.

CITEȘTE ȘI  O legendă a Rapidului e sigură: "Are șanse la titlu dacă intră în play-off!"

Silvian Dobre, principal, Mihai Iosif, secund

Mai ales din rândul republicanilor 1997. În plus, sunt şanse bune ca antrenori să fie Silvian Dobre, iar secund Mihai Iosif. Primul a avut grupa de juniori republicani 1997, în timp ce al doilea, care l-a secondat şi pe Dan Alexa la prima echipă, a pregătit 2001. Totul începe să se mişte, iar noi sperăm să meargă în direcţia care trebuie. Pe măsură ce vom avea informaţii vi le vom împărtăşi.

VEZI AICI CINE SUNT MEMBRII AFC RAPID

1 Comment

  1. Angela, te rog sa ai rabdare. In doua luni, Steaua ta apune. M.Ap.N. are de luat 37 milioane de euro de la Gigi, mult iubitul tau..Sa va vedem atunci une o sa jucati..Noi,de bine de rau, jucam in liga a IV-a. Te rog sa ma cauti atunci. Hai Rapidu, iubire fara sfarsit!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.