Diverse

Tatăl lui Vlad Morar a câştigat alegerile!

Tatăl lui Vlad Morar, Călin Morar, cel care a fost şi mentorul şi impresarul fotbalistului de la Rapid Bucureşti, a câştigat alegerile pentru funcţia de primar în localitatea Crişeni din judeţul Sălaj.

Ani buni, Călin Morar a fost un jucător de valoare în eşaloanele inferioare, la mai multe echipe din Sălaj. Mai apoi, acesta a fost şi tehnicianul echipei AS Real Crişeni, fiind de fapt şi primul antrenor al lui Vlad Morar! Când Vlăduţ a devenit fotbalist, tatăl său a fost şi impresarul său. În paralel, Călin Morar a candidat de trei ori la funcţia de primar în comuna Crişeni, în anii 2000, 2004 şi 2008, fără succes. Totuşi, în anul 2000, el a fost viceprimar timp de patru ani. Altfel spus, centrul comunal nu a avut primar de 56 de ani, iar motivul a fost unul simplu: în luptă s-au aflat tot timpul mai mulţi candidaţi din localitate. De data aceasta, toate forţele – indiferent de culoare politică – s-au unit şi au desemnat împreună un singur candidat: Călin Morar.

În aceste condiţii, fostul viceprimar a obţinut primul mandat de primar. Alături i-au fost şi componenţii echipei, dar şi staff-ul tehnic şi administrativ al echipei de fotbal. De fapt, preşedintele Marin Dobocan şi antrenorul Cornel Ştefan se află şi pe listele sale de consilieri, aceasta cu atât mai mult cu cât Călin Morar a anunţat că doreşte să înfiinţeze la Crişeni unul dintre cele mai puternice centre de copii şi juniori din judeţ!

Sursa: sportulsaljean.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.