Scandal

Când presa o dă deja în penibil

Prosport a ajutat mult ca Rapid să scape de depunctarea FIFA, prin publicarea situaţiei lui Rhema Obed pentru că altfel, Valerii Moraru, probabil, nu ar fi plătit în veci datoria. Sau cine o fi plătit-o… Că sunt atâtea cazuri. De Jeslinek şi Josl, de exemplu, am scris noi. Dar acum Prosport o dă în diverse şi face materiale în jurul unor chichiţe sugerând că Rapid a fost ajutată de FRF şi chiar FIFA să nu fie depunctată. Ei, aş! Suntem şmecheri rău înseamnă dacă avem atâta influenţă având în vedere cine ne conduce!

Ceea ce este cel mai frapant însă, e faptul că, vezi Doamne, ancheta continuă fiindcă o echipă, Dunărea Călăraşi, a ratat, nemeritat, promovarea în Liga 1. Păi bine, mă, băieţi, dacă asta vă îngrijorează pe voi, de ce nu scrieţi şi despre meciurile pe care Dunărea Călăraşi le-a avut de-a lungul sezonului, gen 8-0 cu Gloria Buzău sau 6-2 şi 6-0 cu Farul?! Sau alte numeroase victorii facile pe care „băeţii” le-au obţinut de-a lungul întregului sezon. Ne-au bătut şi pe noi o dată cu 3-0, e adevărat, dar doar din cauza unui joc foarte slab pe care l-am prestat. Altfel cum se explică cele trei victorii pe care le-am avut în rest?

Este poate, gluma zilei, să plângem de milă Dunării Călăraşi, şi să inisnuăm că FRF şi FIFA au ajutat Rapidul într-o speţă delicată. Întra-devăr, prin dezvăluirile făcute, Prosport ne-a ajutat, că altfel cine ştie dacă mai promovam, însă ceea ce face publicaţia de acum este o dovadă clară că nivelul la care a ajuns în ultimii ani nu este întâmplător. Nimeni nu o să ajute vreodată Rapidul, staţi liniştiţi! Iar Dunărea… Păi ce să mai zicem de o echipă care a fost bătută la baraj de nişte juniori şi de Strătilă care nu mai jucase vreo doi ani până să vină la UTA?! Bătuţi şi în superioritate numerică!

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.