Istorie

Ronaldo, irezistibil cu Wolfsburg

Real Madrid pierduse în turul sferturilor Ligii Campionilor, 0-2, pe terenul lui Wolfsburg. Misiunea le era îngreunată, iar cine avea chef de pariuri online îşi putea da seama că, cel puţin, pe hârtie, echipa germană are un mic avantaj în ceea ce priveşte cotele pentru calificare. La victorie însă nu. Real Madrid pornea favorită să câştige meciul, iar Cristiano Ronaldo s-a ocupat de acest lucru din primele 20 de minute, când a marcat de două ori şi a restabilit egalitatea.

De fapt, ambele goluri au venit în minute succesive, 16 şi 17, aşa că pe pariuri live puteai pune fără emoţii o avere pe victoria Realului şi, cu puţin sânge, chiar pe o calificare. Calificare care a venit pe final, după ce tot Cristiano Ronaldo a marcat al treilea gol. Dincolo de hat-trick-ul din această seară, Ronaldo şi-a îmbunătăţit mai multe recorduri. Astfel, el s-a distanţat în topul all time al marcatorilor în Liga Campionilor cu 93 de goluri!

A devenit însă şi primul din istorie care reuşeşte cel puţin 15 goluri în două sezoane distincte de Liga Campionilor. În fapt, Ronaldo este singurul care a marcat mai mult de 14 goluri vreodată într-un sezon al Ligii. În 2013-2014 a reuşit 17, record absolut, iar în această stagiune are, deocamdată, 16 goluri marcate, însă cel puţin două meciuri, semifinalele, în care îşi poate îmbunătăţi cifrele. CR7 va deveni, mai mult ca sigur, golgheterul acestei ediţii.

În acest context el îşi va trece în cont patru titluri de acest gen la rând, egalându-l pe Lionel Messi, care a reuşit aceeaşi performanţă între 2008 şi 2012. Ronaldo va cuceri în total al cincilea titlu al carierei de golgheter în Liga Campionilor, la cele patru cu Real Madrid alipindu-se şi unul luat cu Mancheter United în 2007-2008. Tot cinci are şi Messi, care a mai cucerit unul, la egalitate cu Cristiano Ronaldo, chiar sezonul trecut.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.