Rapid

Sa nu fim modesti, Rapid e peste toti!

Materialele de după meciurile cu Clinceni şi Dunărea au deranjat mulţi suporteri ai Rapidului. Pentru că noi respectăm fiecare suporter, simţim nevoia să publicăm acest material. Nu, nu dăm înapoi! Nici vorbă. Să fim modeşti, umili, să ne vedem lungul nasului?! Nici vorbă! Iar la Brăila şi fizic era greu să-ţi vezi lungul nasului, că te scufundai în nisipuri mişcătoare. Rapid are, de departe, cea mai bună echipă din liga a doua. Nu vom fi ciuca bătăilor în Liga 1! Fireşte, cu condiţia unor implanturi reuşite la vară! Şi de ce să fim modeşti? La urma urmei, de cele mai multe ori, modestia este calitatea celui care n-are alte calităţi.

Adversarii nu se vor ambiţiona mai rău dacă văd aceste rânduri. Cu Rapid oricum joacă pe viaţă şi pe moarte, aşa că… Mai mult, noi nu am făcut altceva decât să vă prezentăm realităţi obiective, care ne înconjoară. La Clinceni v-am argumentat prin fotografii, iar pe Dunărea aţi văzut-o şi voi. O echipă care a bătut cu 8-0, 5-0 şi 6-2, dar care pe Giuleşti trebuia să piardă cu 9-2, dacă contabilizăm şi semiocaziile lor. Unde doare? De ce să ne ascundem? Ar trebui să tăcem acum după meciul de la Brăila? Că am scos doar un egal pe final, că am jucat prost şi aşa mai departe?

Nimic de comentat. Prost am jucat, egalul a venit la ultimele faze. Dar a venit când jucam în nouă oameni! Bine, jucat vorba vine, fiindcă nu poţi folosi acest verb pentru a descrie activitatea prestată pe o zonă de nisipuri mişctoare. Nu se poate să te baţi la promovare şi să nu ai un gazon… Astfel de echipe nu au ce căuta în fotbalul românesc… Nu avem de ce să le plângem. Pe noi nimeni nu ne plânge, dar pretindem să fim modeşti? De ce să fim? Avem o istorie glorioasă şi nu ne putem pune în aceeaşi oală cu Clinceni, Călăraşi sau Brăila. Ar fi ilogic.

Măcar dacă ne-am bate cu ei la nivel de infrastructură. Nu stăm cel mai bine nici noi la acest capitol, dar cel puţin avem un teren pe care se poate juca fotbal în condiţii bune şi unde linia de tuşă nu se trage cu var nestins aşa cum se întâmplă în alte părţi, unde se şi accidentează din cauza asta jucătorii. Evoluţia noastră la Brăila a fost slabă, dar acolo nu s-a jucat fotbal. Au fost băi de nămol. Suntem convinşi că gazdele noastre nu s-au gândit la îmbunătăţirea articulaţiilor fotbaliştilor… Bine ar fi ca mascarada asta de fotbal să înceteze…

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.