Rapid

Brăila – Rapid 1-1. Ziua lui Morar!

La al doilea meci în tricoul Rapidului, început tot din postura de rezervă şi continuat în repriza a doua în mlaştina din Brăila, Vlad Morar a adus un punct nesperat pentru Rapid în prelungiri, în condiţiile în care aveam doi jucători eliminaţi! Da, am egalat în nouă oameni, după ce Fran Cruz l-a servit excelent cu capul în careu pe Morar, care a îndeplinit o formalitate. Un gol făcut de doi nou-veniţi în Giuleşti. Pentru Vlad Morar reuşita a avut o semnificaţie aparte.

Jucătorul şi-a făcut un frumos cadou în ziua în care a împlinit zece luni alături de iubita sa, eveniment marcat chiar de aceasta printr-o postare pe Facebook cu câteva ore înainte de începutul partidei. Vlad Morar menţine Rapidul neînvinsă şi la patru puncte de locul secund, continuând să fim favorita incontestabilă la promovare. Sperăm să nu mai avem parte de terenuri precum cel de la Brăila, pentru că nouă ne place să jucăm fotbal!

morar eli

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Domnul Panzaru se jeluia in urma cu citeva zile ca el nu primeste penalty asa cum primeste Rapidul. Uite ca a primit penalty tocmai impotriva Rapidului. Si a jucat apoi si in superioritate numerica.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.