Rapid

REZULTATE / Felicitări Bucovina Pojorâta!

UPDATE / În ultimul meci al etapei a mai venit o veste bună pentru Rapid: Dacia Unirea Brăila a pierdut cu 1-0 la Buzău, în faţa Gloriei!

–––––––––––––––––-

Bucovina Pojorâta a demonstrat că este o echipă compusă din oameni cu coloană. Ferită deja de retrogradarea directă, sucevenii au remizat acasă, scor 1-1, cu grandioasa Dunărea Călăraşi, formaţie care, în general, atunci când nu joacă împotriva Rapidului bate fără probleme. În ciuda faptului că este o echipă slabă spre foarte slabă. La Pojorâta a egalat abia în minutul 88, iar bucovinenii au reuşit să înscrie iar două minute mai târziu, doar că s-a dat ofsaid.

O surpriză care ne ajută teribil şi care, mai mult ca sigur, ne va crea un avantaj de trei puncte în play-off. Cu unul peste ceea ce era „programat”. Bucovina a dat dovadă de caracter, motiv pentru care le dorim din suflet să evite retrogradarea. Cu atât mai mult cu cât şi în tur au chinuit Dunărea, care i-a bătut doar cu 2-1. Ştiţi voi, aceeaşi echipă care învingea pe bune şi fără vreo suspiciune Buzăul cu 8-0 şi 4-0, Farul cu 6-2, pe alţii cu 5-0 ş.a.m.d. Din păcate, Farul va fi în play-off, iar Bucovina nu…

Alt rezultat interesant din seria noastră este ACS Berceni – Ceahlăul 2-0. Pietrenii nu au putut obţine punctul care să îi salveze matematic şi care să o scoată pe echipa din ilfov definitiv din cărţile play-off-ului. Cum Bacăul a stat, diferenţa dintre Berceni şi Bacău s-a redus la doar două puncte. În ultima etapă, moldovenii joacă la Clinceni, în timp ce ACS Berceni pe Giuleşti. ACS Berceni a bătut SC Bacău în ambele meciuri cu 1-0. Dacă Berceni bate în Giuleşti, iar SC Bacău nu câştigă la Clinceni, locul în play-off le revine bercenarilor. Totuşi, sunt şanse slabe să nu câştigăm un meci precum cel cu Berceni, aşa că Bacăul cam poate sta liniştită. Alte două echipe care vor participa în play-off, Clinceni şi Farul s-au impus pe 26 martie. Prima cu 5-1 pe terenul lui Rapid Suceva, în timp ce marinarii au bătut cu 2-1 la Baloteşti, în timp ce Brăila joacă cu Buzăul diseară.

Iată cum arată în acest moment clasamentul:

 1. Rapid Bucureşti 50* puncte
 2. Dunărea Călăraşi 49
 3. Academica Clinceni 42
 4. Farul Constanţa 41
 5. Dacia Unirea Brăila 41
 6. SC Bacău 35
 7. ACS Berceni 33
 8. Gloria Buzău 31
 9. Rapid Suceava 25
 10. CS Baloteşti 23
 11. Bucovina Pojorâta 17
 12. Ceahlăul Piatra Neamţ 14
 13. Oţelul Galaţi 12*

Echipele marcate cu * mai au de jucat în această etapă, motiv pentru care clasamentul poate suferi modificări.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

 1. Îmi permit să fac o corecție la calculele prezentate: ca să se ajungă la egalitate de puncte între Bacău și Berceni, e nevoie ca Berceni să bată în Giulești, iar Bacău să facă egal la Clinceni. ”(Cel puțin) un punct în Giulești” nu o ajută pe Berceni, chiar dacă Bacău pierde la Clinceni, pentru că ar rămâne diferență de un punct în favoarea băcăuanilor (35 la 34). Deci singura șansă a bercenarilor de a merge în play-off e să bată Rapidul (să sperăm că nu :-), iar Bacău să nu câștige la Clinceni.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.