HANDBAL / Rapid – HC Zalău 28-21

cs rapid
Meciul cu HC Zalău era considerat decisiv de iubitorii handbalului alb-vișiniu, astfel că victoria era singura opțiune, însă misiunea nu era ușoară. Rapid a intrat montat în teren și a făcut repede 6-4, moment în care Zalăul a avut o tresărire de orgoliu și a înscris trei goluri consecutive. Acesta a fost semnalul de trezire pentru fetele lui Vasile Mărgulescu și jocul giuleștencelor a început să arate ca al unei echipe bune, de prima ligă.
Pauza le-au adus adus în avantaj pe fetele noastre, însă nu o dată Rapid a căzut fizic și psihic în repriza secundă. De data aceasta, Dobrin și compania au fost concentrate și motivate la maximum, iar finalul a adus o horă a bucuriei și o victorie cu 28-21. Această victorie saltă Rapidul peste Măgura Cisnădie, iar pentru prima dată în acest sezon suntem în afara locurilor de retrogradare.
Rapid este în acest moment pe locul 12 în Liga Națională, loc ce asigură un meci de baraj cu echipa de pe locul secund din Divizia A, cu doar patru etape înainte de final. Mai mult de atât, Rapid s-a apropiat la două puncte de Unirea Slobozia și o victorie în etapa viitoare, pe 2 aprilie, la Rm. Vâlcea, le poate consolida rapidistelor locul de baraj.
Sursa: rapidtv.info

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

CITEȘTE ȘI  Azi joacã Rapidul! Ce meciuri putem vedea la tv în weekend din baschetul românesc

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.