Rapid

A plecat Florin Marin! Vine Dan Alexa!

Rapid a rămas fără antrenor cu mai puțin de o săptămână rămasă până la startul noului sezon al ligii secunde. Florin Marin și-a prezentat demisia și negociază cu un club din Liga 1. Valerii Moraru a acceptat să se despartă de tehnician și are deja o soluție pentru a-l înlocui.

Poli Timișoara este echipa care-l dorește pe Florin  Marin și i-a făcut deja o ofertă, pe care tehnicianul e aproape gata să o accepte. Pe de altă parte, Moraru are ca soluție aducerea lui Dan Alexa, tocmai cel pe care ar urma să-l înlocuiască Florin Marin pe Bega. În vârstă de 62 de ani, Marin a preluat Rapidul în această vară, după numirea ca președinte a lui Ovidiu Burcă, alături de care a lucrat sezonul trecut la Oțelul. Dan Alexa are 35 de ani și a jucat la Rapid între 2011 și 2012. Sezonul trecut a antrenat-o pe Poli în Liga a doua, reușind promovarea. Marți el va venit la București pentru a negocia preluarea formației giuleștene.

Sursa: digisport.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Sa-I spuna cineva Firurgului ca obiectivul nu este promovarea. Obiectivul este Cupa Romaniei.

  2. Rapid, clubul nostru drag, ce mult te iubim…”, cum zice unul din multele cantece ale galeriei. Mda, pare ca e rau de tot la clubul nostru drag. Si, la fel, pare ca viitorul antrenor al Rapidului va fi, pana la urma, dupa voia zeilor ce implacabil insista sa se faca, domnul necunoscut Mihai Ianovschi (ma-ndoiesc ca Dan Alexa va prelua intr-adevar echipa sau, daca o va face – ca va sta mai mult de cateva etape). E rau, baieti.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.