Rapid

SONDAJ / Pancu, jucător sau preşedinte? Ce aţi alege?

Daniel Pancu, atacantul echipei Rapid, a venit în studioul Dolce Sport, unde a discutat despre viitorul său la echipa din Giuleşti. Acesta a explicat că patronul Valerii Moraru i-a propus atât să continue ca jucător, cât şi să preia funcţia de preşedinte la Rapid.

Sunt şanse mici să mai joc, depinde cine va fi antrenor. M-am întâlnit cu domnul Moraru pentru a avea funcţia de preşedinte. Încă nu am dat un răspuns, aştept să se finalizeze tratativele pentru funcţia de antrenor. Din câte ştiu, mâine se va întâlni cu Vasile Miriuţă, cu care am şi vorbit săptămâna trecută. La fel şi cu Mihai Ianovschi. De jucat, 100 la sută aş mai putea. În returul ăsta am făcut o greşeală pe care nu o să mi-o iert niciodată, nu m-am mai implicat, am avut o criză de personalitate care a dus şi la o criză fotbalistică, a spus Pancu la Dolce Sport.

Voi ce aţi alege?

[poll id=”11″]

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Acesta este si motivul pentru care am pus in sondaj presedinte-jucator.

  2. Razvan Lucescu era vice-presedinte la Rapid cind Redneck a luat campionatul. Domnul vice-presedinte a intrat in poarta si a aparat la un Rapid-FC Arges 1-0 atunci cind antrenorul a ramas fara portari valizi.

    Daniel Pancu ar putea sa repete istoria si chiar sa o imbogateasca. Ar putea inscrie goluri din postul de presedinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.