Rapid

Dialog savuros între doi UEFAntastici

Dani Coman și Daniel Niculae au fost colegi la Rapid în sezonul 2005-2006, atunci când echipa a înregistrat cea mai mare performanță europeană: sferturile de Cupa UEFA.

Coman este acum președintele Astrei Giurgiu, în timp ce atacantul ajuns la 32 de ani și-a încheiat contractul cu giuleștenii. Fostul portar a vrut să îl transfere în direct pe Nico, în cadrul emisiunii Fotbal Club, la Digi Sport, între cei doi având loc un dialog savuros.

„- Revin poate a zecea oară către el: îi fac o ofertă în direct să vină la Astra.
– Ți-am răspuns că vin vineri la meci, să îl urmărim împreună.
– Eu te rog să ajungi în vestiar.
– Dacă vrei, ajung și în vestiar (râde). Nu, Dan! Mulțumesc pentru ofertă. Am vorbit și cu tine și cu Marius (Șumudică), a fost și acea ofertă de la Târgu Mureș, au mai fost și altele, dar nu mai contează. Din punctul meu de vedere, în România, a rămas și va rămâne doar Rapidul, în cariera mea de jucător.
– Eu știu că Daniel este un mare rapidist și că indiferent de echipele unde a jucat, el nu s-a schimbat sub nicio formă. Îi respectăm decizia, deși l-am fi dorit foarte mult, pentru că e un jucător foarte bun. Îi dau voie să ia un tricou alb-vișiniu pe sub cel de joc”, au dialogat cei doi foști rapidiști.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.