Rapid

Daniel Niculae se ia de conducere

Daniel Niculae este al doilea nume important, după Cristi Săpunaru, care critică ceea ce se întâmplă acum la Rapid.

”Nu cred că s-a pornit niciun război în familia Rapidului, dar dacă tot vorbim despre bani trebuie să și demonstrăm, nu doar să vorbim. Despre Drăghia, i s-a propus rezilierea contractului și este normal ca el să-și vadă de drumul lui, dacă cei din conducere nu mai au nevoie de serviciile lui. Dar, el mai are restanțe de luat încă din Liga 2. De doi ani nu a primit nimic, mai are de încasat peste 40.000 de euro și nu mi se pare normal, pentru că merită mai mult respect”, a spus atacantul la Digi Sport.

„Lotul slăbuț, lucrurile sunt făcute doar ca să fie făcute. S-a pierdut foarte mult timp cu numirea antrenorului și a președintelui, când asta trebuia făcut de la început. S-a plecat de la premisa de a se face un duo pe banca tehnică a Rapidului, Adrian Iencsi – Mihai Ianovschi și, până la urmă, după o lună de discuții cu alți antrenori, s-a ajuns la același lucru”, a adăugat jucătorul.

„Este o strategie complet greșită din partea clubului. Dacă nu se vor trezi, Rapid va ajunge în aceeași situație de anul trecut, de după promovare. Să aduci jucători străini, mulți la la final de carieră, este iar o decizie greșită. A, dacă erai în prima ligă și aduceai străini de valoare, era ok, dar când ești în Liga 2, este total eronat, a spus Niculae la Digi Sport.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Nico are dreptate. Insa, imi este greu sa pun carul inaintea boilor. Cu doi ani in urma, lumea visinie vorbea de faliment si de liga a cincea. Astazi ii avem pe Pancu, Iencsi, Draghia, Bulgaru’, Martin.

    Sa fim noi sanatosi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.