Rapid

EXCLUSIV / Ionită, noul număr 10 în Giuleşti!

Alexandru Ioniţă II va veni, foarte probabil, la Rapid în acest sezon. Talentatul mijlocaş de 20 de ani a mai jucat în Giuleşti cu numărul 10 şi în urmă cu doi ani, atunci când a pus serios umărul la promovarea echipei, cu toate că nu a jucat decât în turul campionatului. Chiar dacă în campionatul recent încheiat acest număr a fost purtat de legendarul Daniel Pancu, lucrurile par să se schimbe începând cu această vară. Şi asta nu pentru că cineva îi va lua numărul lui Pancu, având în vedere că, se pare, acesta va mai juca un an în Giuleşti.

Pancu

Daniel Pancu s-a confesat într-un interviu acordat pentru 1923.ro în urmă cu câteva luni că pentru următorul său sezon ca fotbalist va opta pentru numărul 7, pe care nu l-a purtat niciodată în carieră. Asta în condiţiile în care Pancone a jucat cu 1, 8, 9, 10, 11, 19 sau 77 pe tricou de-a lungul anilor. Astfel, conform surselor 1923.ro, numărul 10 lăsat vacant va fi preluat de omul care l-a purtat şi acum doi ani, adică Alexandru Ioniţă II. Să sperăm că acesta va fi de bun augur pentru puştiul teribil al Giuleştiului şi el, alături de Pancu, Martin, Vasile şi Drăghia vor forma motorul care va readuce Rapid în prima ligă!

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Va spun cu toata sinceritatea, bulgaru’ este mai bun decit Raheem Sterling, noua vedeta a lui City, fosta vedeta a lui Liverpool FC.

    Stiu ca nu ma credeti, dar va o spun franc in fata.

  2. Simt ca traiesc din nou. Nu ma deranjeaza ca nu vom promova, ma bucur ca traim si ca ne facem iarasi echipa. Sa vina Cupa in Giulesti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.