Rapid

Rapid a oficializat primele 4 transferuri!

Se pare că Rapid a făcut primele patru transferuri pentru sezonul viitor. Iată cine este fiecare dintre aceştia:

CRISTIAN ȘTEFĂNESCU (21 de ani, foto)
Fundaș, a jucat în sezonul trecut 21 de meciuri pentru Urban Titu, în liga a treia, și este considerat o mare speranță, conducătorii clubului fiind foarte încântați de acest jucător. A mai jucat la Atletic Bradu.

CRISTIAN NICUȘOR PUȘCAȘ (21 de ani)
Născut la Reghin, este mijlocaș central, și-a făcut junioratul la Steaua, a jucat pentru echipa a doua a Stelei, a fost în lotul echipei mari, la Gloria Buzău, iar în ultimele două sezoane a evoluat pentru Academica Arges, înscriind de 6 ori în 48 de meciuri, în liga secundă.

cristian stefanescu

CONSTANTIN DEDU (20 de ani)
Un tânăr mijlocaș, un alt fost junior al Stelei, a mai evoluat pentru Unirea Slobozia, ultimele două sezoane găsindu-l tot la Academica Argeș, echipă cu care s-a luptat pentru promovare și pentru care a înscris o dată în 13 meciuri ale sezonului 2014/15.

LAURENȚIU CRISTIAN VENȚER (23 de ani)
Mijlocaș, a fost titular de drept în ultimele trei sezoane la Academica Argeș, în ultima ediție a ligii secunde adunând 28 de meciuri și 3 goluri, pentru piteșteni. A mai evoluat pentru CS Otopeni și Buftea.

Sursa: RAPID TV

Sursa foto: Alex Paraschiv

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. C u ei scrie pe noi falimentul. Daca nu pastram macar 5 jucatori din ce am avut in acest retur si inca 2-3 nume care inca mai vor sa joace si sa ajute ( Grigore, grigorie, buga, ect) sintem terminati. Cresti jucatori foarte bine ,dar cineva trebuie sa le arate cum merge treaba de la crampoane la felul de antrenament. In fine sper sa fiu eu cam cinic si nedrept ,dar sa fim seriosi ………..

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.