Rapid

VIDEO / Rapid vrea un fost dinamovist!

Rapid a organizat un trial pentru jucători, condiţie obligatorie pentru echipele din liga secundă. Daniel Niculae, Cristi Săpunaru şi Marian Rada au supravegheat acţiunea din tribună. Giuleştenii sunt pregătiţi să-l numească principal pe Mihai Ianovschi, antrenorul secund din sezonul trecut.

Mihai Ianovschi a declarat: „Orice antrenor își dorește să antreneze Rapidul. Am venit deja de un an de zile la Rapid și mă simt pregătit să antrenez Rapidul, dar asta nu depinde numai de mine. Încercăm să găsim cât mai mulți jucători tineri, care nu numai să facă obiectul echipei mari, echipei de liga a 2-a, care are ca obiectiv clar promovarea!”

Printre jucătorii testaţi de Rapid se numără şi fostul portar al lui Dinamo, Cătălin Samoilă (25 de ani). În plus, deşi a anunţat că vrea să se retragă, Daniel Pancu ar putea ajuta Rapidul şi sezonul următor. Același Mihai Ianovschi a adăugat:

„Am vorbit cu Daniel, inclusiv perioada în care am fost în concediu. El și-a expus un punct de vedere după meciul de la Cluj, când a avut acea eliminare și a terminat sezonul. Și-a exprimat punctul de vedere să se oprească, dar eu am alt punct de vedere”.

Rapid se va reuni în vederea noului sezon pe data de 14 iulie. Cu această ocazie, vor fi prezentate şi noile achiziţii, cu care giuleştenii speră să revină imediat în Liga 1. Pentru VIDEO, click AICI

Sursa: digisport.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.