Rapid

Pancu e noul preşedinte! Dar…

În urmă cu două zile, Pancu a declarat că nu s-a hotărât asuprea viitorului său. Dacă să mai joace sau nu. Ieri, Valerii Moraru a declarat că Pancone este noul preşedinte al clubului. De altfel şi în sondajul 1923.ro, suporterii l-ar prefera pe Pancu în funcţie de conducere. Totuşi, singura dovadă că ar fi în conducere sunt declaraţiile celor doi, pentru digisport.ro„Am discutat din nou cu Daniel Pancu. Noi mai vorbisem de mai multe ori pe acest subiect, nu e o decizie luată pe moment. Și-a încheiat cariera de jucător și e noul președinte al clubului. E cea mai bună soluție în acest moment pentru Rapid.”, a declarat Valerii Moraru.

Pe de altă parte, reacţia lui Pancu a fost următoarea: „Mi-am dat acordul, dar trebuie să am o discuție foarte serioasă. Am niște principii de la care nu vreau să mă abat. Probabil că nu va fi vreo problemă. Va trebui să am și eu la început putere de decizie, știți că am personalitate. Dacă finalizăm discuțiile zilele acestea mă voi implica în alegerea antrenorului. O să vin și cu propuneri, dar poate mâine va numi noul antrenor. Nu va veni Miriuță, dar soluții mai sunt. La Rapid mereu se vorbește de antrenori valoroși. Rapid nu poate fi a doua variantă! Eu nu merg acolo marionetă. Mi-aș dori să fiu președinte pe viață dacă se poate. Nu voi mai juca, pentru că nu-mi place să amestec lucrurile”.

Problema este însă că el nu a fost prezentat oficial, ceea ce ne face să credem că totul nu este chiar atât de sigur. Să vedem ce va fi însă până la urmă. Pancone ar fi o variantă excelentă pentru postul de preşedinte, însă considerăm că cel puţin la fel de util ar fi şi ca jucător. Măcar din postura de rezervă care să joace 15-20 de minute.


Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.