Rapid

Exclusiv pentru abonații 1923.ro

În 2008, după cazul odios „Bricheta”, centralul acelei partide a fost decorat de preşedintele de atunci, Traian Băsescu. O chestie oribilă şi inexplicabilă, cu atât mai mult cu cât acesta se declara simpatizant al Rapidului cu mult timp în urmă. Echipa 1923.ro a găsit, prin arhive, un motiv de la care ar fi putut pleca această atitudine a lui Băsescu faţă de Rapid. Nu ştim ce s-a întâmplat de atunci, dar punctul culminant al urii repetate venite din partea fostului preşedinte a fost tocmai acea primăvară blestemată, care ne-a răpit dreptul de a spera la titlu.

Continuarea articolului este disponibilă doar abonaților 1923.ro. Dacă te-ai abonat deja, verifică-ți emailul. Dacă nu ești încă abonat, te invităm să o faci. Imediat după ce confirmi abonarea vei fi direcționat către articol.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Nu sunt de acord cu principiul cotizatiilor din obligatie, fara a primi nimic in schimb, indiferent cat de nobil ar fi scopul, deoarece Rapidul este un club de fotbal nu asociatie caritabila, asta neinseamnand faptul ca nu vom promova prin toate mijloacele, actiuni de genul, asa cum am facut si cu acest copil rapidist: http://www.1923.ro/2015/06/video-emotionant-sa-ajutam-un-copil-rapidist-sa-se-faca-bine/. Referitor la abonare, imagineaza-ti te rog ce ar insemna pentru club ca 260.000 de rapidisti sa afle toti deodata ca s-au pus in vanzare abonamentele pentru noul sezon si daca vor cumpara pana la data de au 20% reducere. Imagineaza-ti acest lucru si pe un stadion nou. Asa cum „fotbalul a impins sinele spre triaj ajutat de roata istoriei” in 1936, la fel fotbalul va razbi intereselor puterii si Giulestiul va avea un nou stadion, mai devreme sau mai tarziu. Imagineaza-ti de asemenea ce ar insemna pentru club ca 260.000 de rapidisti sa primeasca oficial, toti deodata, o dezmintire atunci cand presa romaneasca o ia pe aratura in cazul Rapidului… si lista poate continua!

  2. Deocamdata este cu abonare. Urmatorul pas ar fi o contributie modica lunara de un euro. Totul pentru niste cauze nobile, evident.

  3. Daca tot puneti o stire, puneti-o complet, cine credeti ca sta sa se aboneze pentru 3-4 randuri in plus? :))

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.