Rapid

Lovitură! Încă doi spanioli la Rapid! Unul a jucat cu Barcelona în Ligă!

Rapid se pregătește să revină în Liga 1 după un sezon și continuă să facă transferuri. Giuleștenii au mai perfectat două mutări din Spania, marți după-amiază. Unul dintre cei aduși a jucat titular în Champions League, pentru FC Barcelona.

wilfried moke

Wilfred Moke are 27 de ani și ultima oară a jucat la Burgos, în liga a patra iberică. Jucător de profil ofensiv, congolezul cu naționalitate franceză poate evolua atât în baza stângă , cât și în zona centrală. A evoluat la  formații din diviziile inferioare iberice în ultimii 7 ani.

dani tortolero

Daniel Tortolero are 33 de ani și a fost crescut de FC Barcelona, jucând la echipa a doua a clubului blau grana aproape 100 de partide. A evoluat pentru prima echipă a catalanilor în două meciuri din Champions League, în sezonul 2002-2003. Într-unul dintre ele fundașul central a fost titular, la Bruges, fiind atunci coechipier, printre alții, cu Puyol, Iniesta, Riquelme și Geovanni. În cel de-al doilea, cu Galatasaray, l-a înlocuit pe Carles Puyol, în minutul 61.

Tortolero, internațional spaniol la toate nivelurile ca junior, nu s-a impus însă pe Camp Nou și și-a petrecut apoi întreaga carieră în diviziile inferioare din Spania, la formații precum Elche, Gimnastic Taragona, Hercules, Salamanca sau Girona. Ultima oară a evoluat în Cipru, la Doxa.

Atât Moke cât și Tortolero au semnat contracte valabile trei sezoane.

Sursa: digisport.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Fanatik a intrat aici, a citit si a prezentat raportul. Mai ramine sa aflam ce se intimpla cu Ionita bulgaru pentru ca tare as vrea sa vina acasa.

  2. Am inceput sa le pierd numarul. Am putea avea o recapitulare generala a jucatorilor aflati in lot? Multumesc.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.