Rapid

A jucat la Barcelona şi Atletico Madrid, acum vine la Rapid!

Rapid continuă campania de achiziții orientată spre piața externă și tocmai a semnat un contract pe trei ani cu mijlocașul spaniol de 24 de ani Miguel Angel Luque, fost la Barcelona B, Atletico Madrid și Almeria. E de așteptat ca acesta să fie titular de drept în Giulești.

Născut la Sabadell, pe 23 iulie 1990, mijlocașul catalan și-a început ascensiunea în carieră la juniorii lui Villarreal (2005-2008). A intrat în atenția Barcelonei, care l-a legitimat între 2009 și 2010 la echipa a doua, unde Luque a disputat 21 de partide. A ajuns apoi la Almeria (2010-2011) și la Atletico, unde Diego Simeone chiar l-a luat în lotul echipei mari, în 2012.

atletico

Luque a stat pe bancă la o remiză cu FC Sevilla, scor 1-1, în care pe teren s-au aflat nume mari precum Courtois, Filipe Luis, Koke, Adrian, Tiago și Gabi. În 2012 a început o aventură în Ungaria, la Academia Ferenc Pușkaș, dar a plecat după două sezoane în care a jucat doar 15 meciuri de campionat și a marcat un gol. Din 2014 a evoluat la Hospitalet, în liga a treia din Spania. Are 7 selecții la naționala U19.

Sursa: digisport.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.