Rapid

Iencsi – antrenor, Pancu – preşedinte-jucător, Ianovschi – director tehnic

Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat, vineri, agenţiei de presă Mediafax, că Adrian Iencsi va fi antrenor principal, Mihai Ianovschi va ocupa postul de director tehnic, iar Daniel Pancu pe cel de preşedinte.

Oficialul grupării giuleştene a menţionat că deocamdată Adrian Iencsi nu a semnat contractul, dar mai mult ca sigur acesta va accepta propunerea pe care i-a făcut-o. „Adrian Iencsi va fi antrenorul principal, Mihai Ianovschi va fi director tehnic, iar Pancu, preşedinte. Deocamdată nu s-a semnat, cred că nici contractul nu este redactat acum. Dar eu cred că Adrian Iencsi va accepta. Cei trei sunt acum împreună şi negociază. Practic, Pancu şi-a intrat în rolul de preşedinte, trebuie să se pună de acord cu cei din stafful tehnic”, a explicat acţionarul majoritar.

Moraru a precizat că Pancu, Iencsi şi Ianovschi vor fi prezentaţi oficial, luni, de la ora 16.00, într-o conferinţă de presă. „Luni e reunirea, iar Pancu mi-a zis că tot atunci, la ora 16.00, vrea să facă o conferinţă de presă în care să aibă loc prezentarea”, a spus Valerii Moraru.

Din punctul său de vedere, este posibil ca Daniel Pancu să fie preşedinte/jucător. „Este posibil ca Daniel să şi joace. Am înţeles că asta îşi doreşte. Dar lucrurile acestea le vor stabili între ei. Ei vor stabili tot, din punctul meu de vedere îmi doresc doar ca echipa sa aibă performanţă. Şi voi face totul pentru ca acest club să aibă un buget care să ne permită să promovăm din primul an”, a menţionat Moraru.

Sursa: liga2.prosport.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.