Rapid

EXCLUSIV / Moraru vrea să facă Rapid II

Rapid nu mai are echipă secundă de ceva timp şi, chiar dacă au mai fost unele tentative în trecut, clubul a rămas fără satelit. Echipa 1923.ro a aflat că patronul clubului, Valerii Moraru doreşte să înfiinţeze iar formaţia secundă pe care ar urma să o înscrie în liga a patra. Momentan, lucrurile sunt incerte, totul fiind doar la stadiul de proiect, dar este foarte posibil ca totul să prindă contur până în această toamnă, mai ales că este nevoie de un loc unde să fie rulaţi fotbaliştii care vor juca mai puţin pentru Rapid.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Rapid2 va fi un nou batalion disciplinar. Toti jucatorii de la prima echipa care vor calca pe bec vor ajunge acolo. Jucatorii tineri nu pot creste in joc cu partide contra Snagov-ului sau Babadag-ului. Rapid2 ar avea nevoie de un program aglomerat de meciuri impotriva unor adversari puternici si foarte puternici.

    Ce program, care program cind nici prima echipa nu are parte de asa ceva. Lotul echipei mari merge la Sacele ca sa joace cu Prejmer si Risnov. Rapid2 va avea meciuri de pregatire cu juniorii Colentinei.

  2. O echipa fara satelit e moarta. Uitati-va la fotbalul mare si gasiti-mi o echipa fara o reprezentativa secunda, nu exista. Ar fi foarte bine daca s-ar face.

  3. Decat sa mai cheltuiasca niste bani cu echipa a-2 mai bine ar investi serios in prima si ca o alternativa pt cei care nu prind meciuri la prima sa-i imprumute la Zimbru…cred ca asa ar fi mai bine…parerea mea.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.