Rapid

Adi Iencsi: „Sunt antrenor la Rapid!”

După două ore de discuții cu fostul său coleg Daniel Pancu, pe lângă care Valerii Moraru insistă să preia funcția de președinte, Adrian Iencsi a ieșit de la ProRapid ca antrenor principal al Rapidului.

Niciunul dintre oficialii giuleșteni nu a dorit să facă vreo declarație, urmând ca Iencsi și Pancu să fie prezentați oficial luni, de la ora 16:00, într-o conferință de presă care va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 3. „Așa se pare, sunt noul antrenor al Rapidului! Vorbim luni, la conferința de presă”, a venit confirmarea fostului căpitan al giuleștenilor. Iencsi a semnat un contract pe un an, cu opțiune pe încă două sezoane, având ca obiectiv clasarea pe un loc ce asigură promovarea. Salariul său va fi de 3.000 de euro pe lună.

Sursa: digisport.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Am incredere in Iencsi, e foarte potrivit pentru reconstructie.
    Mult succes, Adi!

  2. Am tot respectul pentru domnul Iencsi – si nu sunt deloc ironic, m-am bucurat cand a venit la sfarsitul anilor ’90 de la Piatra Neamt la Rapid si l-am admirat de-atunci, inclusiv in calitatea de capitan al Rapidului. Dar cred ca numirea domniei sale ca antrenor principal in acest moment echivaleaza cu intentia de conservare a echipei in Liga a 2-a. Se prea poate ca Valerii Moraru sa nu aiba de unde sau sa nu vrea sa bage bani pentru a promova din primul an (acele milioane si jumatate despre care se lauda sunt, deocamdata, doar din gura). Odata ce a ratat cam singurul antrenor de oarecare calibru care parea interesat sa nu-i pese ca va antrena un an in Liga a 2-a, sansele de promovare ma tem ca sunt mici spre inexistente. Numai sa nu patim din nou ca in cazul lui Sandu Tabarca, acum doi ani, cand i-a trebuit fostului patron vreo 3 meciuri ca sa-si dea seama ca respectivul nu parea a fi un antrenor capabil sa promoveze echipa, ba poate din contra.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.