Rapid

Lacrimi de durere pentru Îngerul Vişiniu

A plecat dintre noi nedrept de devreme, în octombrie 2014, la doar 19 ani… Alex Ioniţă III era o mare speranţă a Rapidului, ce promitea să ajungă un atacant de rasă. Din păcate, destinul n-a mai avut răbdare. Pe 26 iunie, la o zi după ce clubul nostru minunat a împlinit 92 de ani de existenţă, Alex ar fi făcut 20. O vârstă atât de frumoasă, de pură. Încântătoare de-a dreptul! Nu şi pentru el. Tortul a fost acolo, cu artifcii, cu lumânări, cu un porumbel alb de marţipan. Dar nimeni să sufle în lumânări.

gest

De ziua lui „Bebe”, familia şi prietenii au organizat un meci festiv, între juniorii Rapidului născuţi în 1997 şi AS Ultra Gulia, formaţia din localitatea sa natală, care activează în liga a şasea. Scorul, prea puţin important de altfel, a fost 5-4 pentru juniorii noştri. Pe stadionul „Alexandru Ioniţă Valentin” din Tărtăşeşti, timpul a trecut altfel preţ de câteva ore. Cu o organizare impecabilă, cei dragi lui Alex au reuşit să îi facă o aniversare aşa cum se cuvine şi cum probabil şi-a dorit şi el.

echipele

Îngerul Vişiniu, care şi-a dorit atât de mult să ajungă la Rapid, a vegheat totul de Sus. A mai lăsat câteva lacrimi să curgă, de fericire, mai mult ca sigur, văzând că cei de pe pământ nu l-au uitat. Nici suporterii nu au lipsit, cu tot cu scandările lor dedicate lui Alex, dar nici suvenirurile cu chipul puştiului răpit de destin pe nedrept. Fireşte, toată lumea a vărsat o lacrimă sau a scos măcar un oftat la gândul că locul său era printre noi toţi, să sufle în lumânări, nu pe nişte coli A4… Rapidiştii nu te vor uita vreodată, Alex! Să te aibă Dumnezeu în paza Lui, iar tu să ai grijă de familia ta pentru a-i da mereu putere să treacă peste această pierdere incomensurabilă!

inger visiniu

andrei plesa

razvan petre

tort

razvan petre, cosmina ionita

Sursa foto: Alex Paraschiv

 

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.