Rapid

Joan Capdevila în Giulești?

Valerii Moraru vrea să investească în imaginea clubului și se gîndește să aducă în Giulești un fost campion mondial. Patronul rapidist a avut o discuție cu Joan Capdevila pentru a juca un sezon pentru gruparea feroviară.

37 de ani, dar mai vrea un sezon

Fundașul iberic a cîștigat titlul mondial și european cu naționala Spaniei și a jucat peste 400 de meciuri în Primera Division. Capdevila a evoluat în cariera sa pentru Espanyol Barcelona, Atletico Madrid, Deportivo La Coruna, Villarreal, Benfica Lisabona. Ultima dată fotbalistul catalan a jucat în prima ligă belgiană la SK Lierse și, deși are 37 de ani, vrea să mai evolueze cel puțin un sezon. Moraru a început să schimbe imaginea Rapidului, iar primul pas a fost făcut în iarnă cînd în Giulești au venit jucători cu multe sezoane jucate în campionate puternice din Europa. În plus, fotbaliștii străini din retur au primit banii la zi, iar acest lucru nu s-a mai întîmplat de foarte mult timp în Giulești.

Capdevila adus pentru imagine

Omul de afaceri moldovean speră să atragă mai mulți sponsori care ar fi dispuși să investească la Rapid odată cu aducerea lui Capdevila. De asemenea,prin transferul fostului jucător al lui Villarreal giuleștenii cred că vor atrage şi alți fotbaliști dispuși să vină să joace în România.  “Se încearcă aducerea lui Capdevila la Rapid. Valerii Moraru speră că transferul fotbalistului spaniol ar putea ajuta foarte mult clubul. Se lucrează la o nouă față a clubului și un transfer de nivelul lui Capdevila ar fi o lovitură de imagine pentru noi”, a povestit un apropiat al giuleștenilor pentru FANATIK.RO.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.