Rapid

N-a mai fost loc de regrete… A uitat de Rapid şi a semnat cu alţii

Se părea că după ce ne-a trădat în iarnă şi a ales Dinamo, va juca pentru Rapid în liga a doua. Deh, mai greu cu faptele, când câteva mii de euro în plus la contract plusează…

Revenit în iarnă din Cipru, unde a jucat pentru Apollon Limassol, Nicolae Grigore a negociat cu Dinu Gheorghe la Rapid, dar până la urmă a ajuns la Dinamo după o ceartă cu preşedintele din acel moment al giuleştenilor. După aproape jumătate de an, la „câinii roşii” a ajuns acelaşi conducător şi, întâmplător sau nu, Grigore a fost nevoit să plece de la Dinamo, iar în această dimineaţă a semnat pentru nou-promovata FC Voluntari.

Fotbalistul care va împlini 32 de ani pe 19 iulie a semnat un contract pe un an, cu drept de opţiune pentru încă unul. La Voluntari, mijlocaşul care a crescut la juniorii Rapidului şi pentru care a disputat aproape 200 de jocuri, va evolua tot în tricoul vişiniu, culoarea echipamentului echipei din Ilfov, iar 5 meciuri de pe teren propriu echipa le va juca pe Stadionul Ştefan cel Mare, până când se termina lucrările la stadionul din Pipera.

Grigore a plecat sâmbătă dimineaţă în Turcia, pentru a se alătura lotului condus de Bogdan Vintilă şi Ilie Poenaru.

Sursa: digisport.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.