Rapid

EXCLUSIV / Culisele neaşteptatei rupturi

Dinu Gheorghe a fost numit preşedinte la Rapid în iarnă, funcţie pe care deja o ocupa Nicolae Stanciu. Acesta din urmă, nemulţumit, a plecat de la club, dar nici celălalt conducător nu a rămas prea mult. În fapt, doar câteva săptămâni, generând una dintre cele mai enigmatice şi stranii despărţiri din Liga 1 din ultimul timp. Atunci nu au apărut prea multe detalii, dar echipa 1923.ro a aflat principalele dedesubturi ale acestui partaj care, se pare, a avut la bază cauze financiare.

Conform surselor 1923.ro, Dinu Gheorghe i-ar fi cerut patronului Valerii Moraru un buget de transferuri consistent şi mână liberă la construirea lotului şi, se pare, de asemenea, ceva bani în avans din contractul său. Deşi în principiu patronul a fost de acord cu doleanţele noului său colaborator, acesta i-ar fi cerut, la rândul său, garanţii că alături de noul staff tehnic vor salva echipa de la retrogradare. Cum Rapid se afla deja într-o situaţie disperată, răspunsul lui Dinu Gheorghe nu a fost unul prea convingător, context în care Moraru nu a mai părut atât de încântat de cerinţele preşedintelui de câteva săptămâni.

Din acest motiv, se pare, părţile şi-au strâns mâinile şi au convenit că nu pot lucra împreună în acel proiect. Decizia a părut, în anumiţi parametri, una corectă, dacă avem în vedere situaţia a doi jucători. Fred Benson, fotbalist adus de Dinu Gheorghe la Rapid, şi remunerat cu 10.000 de euro lunar, a dezamăgit crunt, în timp ce Marcel Gecov, pe care fostul preşedinte nu şi l-a dorit, a fost unul dintre cei mai buni oameni, asta datorită insistenţelor lui Valerii Moraru de a fi „înregimentat”.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.