Scandal

Altă hotie grosolană! Cât mai îndurăm?

Am făcut 0-0 la Iaşi, un punct bun, dar care trebuia să fie adunat la alte două, dacă arbitrii nu ne-ar fi furat din nou! În ultimele zece minute, la un şut al lui Benson, mingea a fost oprită de Ionuţ Voicu cu mâna din drumul spre gol. Ce credeţi? S-a dat 11 metri, aşa cum orice regulament o cere?!? Normal că nu! Avem 30 de puncte, dar puteam avea mult mai multe dacă greşelile de arbitru nu ne-ar fi văduvit de atâtea ori.

Aici sunt de menţionat meciurile de la Cluj-Napoca, unde am avut penalty neacordat. Cel de la Giurgiu unde ni s-a anulat un gol perfect valabil la 0-0. Cel de acasă cu FC Botoşani când, tot la 0-0, Benson a fost oprit eronat din drumul spre gol. Mai putem aminti eliminarea foarte uşoară a lui Daniel Niculae din meciul cu Viitorul, în condiţiile în care Ionuţ Voicu a primit doar galben pentru o intrare mai dură azi. Să mai punem la socoteală şi neeliminarea lui Feussi cu Târgu Mureş, tot la 0-0. Cine le contabilizează pe astea?!

Că slugile umile ale oiţelor, adică majoritatea publicaţiilor sportive, analizează orice chichiţă împotriva lor… Asta ca să nu mai punem la socoteală eliminarea aiurea a lui Săpunaru cu fcsb, penalty-ul şi roşul neacordate fcsb-ului la 0-0, penalty-ul clar neacordat cu Oţelul, cel clar neacordat la Braşov sau oprirea eronată a lui Niculae din drumul spre gol împotriva Chiajnei. Sigur, astea sunt meciuri pe care le-am câştigat, problema este însă că greşelile se ţin lanţ împotriva Rapidului. Iar fără ele aveam, cert, măcar 35 de puncte, ceea ce înseamna că acum eram aproape scăpaţi…

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Hai ca esti nostim! cit mai induram? Sa luam cu asalt Casa Fotbalului, sa-i spinzuram pe toti! E bine? Nu uita ca esti rapidist!
    Noua ni se filfiie. Ori in A, ori in B, tot acolo. Daca Valeri Moraru tine clubul, sa-i dea Dumnezeu sanatate! In rest, nimic nu conteaza. Eu cred ca vor ajunge cu totii sa se roage de noi sa jucam in prima liga. Acum sint infometati si le sticlesc ochii la bani. Dar va veni vremea- foarte curind- cind vor realiza ca fara noi nu mai vin banii. Stii cite amenzi a incasat Rapid in 2015? Fara Rapid, cine va plati amenzile necesare pentru ca gratarul sa functioneze in contunoare? Recas? Voluntari? „Fratii nostri” vitregi Timisoara?Cluj? Chiajna? Tg Jiu?

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.