Rapid

Veste excelentă pentru rapidişti!

Pentru a putea ca Rapidul să se antreneze în continuare la baza de pregătire din Bucureştii Noi, Valerii Moraru a avut mai multe discuţii cu reprezentanţii de la finanţe. După mai multe runde de negocieri, finanţatorul rapidist a reuşit să încheie un contract de concesiune pe 29 de ani, prin care Rapid poate utiliza baza de pregătire în schimbul unei chirii modice.

În angajamentul pe care cele două părti l-au semnat, giuleştenii şi-au asumat întreţinerea şi modernizarea bazei de pregătire. Astfel, rapidiştii au refăcut gazonul terenului principal de antrenament care l-a costat pe finanţatorul rapidist peste 50.000 de euro. De asemenea, în toamnă s-a făcut o renovare generală la hotelul unde stau jucătorii, dar şi la birouri.

„Problemele cu baza de pregătire au fost rezolvate, contractul s-a semnat. Aşteptăm doar acceptul celor care s-au ocupat de refacerea gazonului pentru a se putea antrena din nou echipa la ProRapid. Din noiembrie jucătorii se pregătesc la Buftea, Giuleşti sau pe Electromagnetica”, a povestit pentru FANATIK.RO un apropiat al giulestenilor.

Sursa: fanatik.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Adevarat , o veste buna. Dar cum ramane cu echipele de juniori,care se antreneaza pe unde pot ? Ideal ar fi ca si juniorii sa se poata antrena pe ProRapid. Dar, speram in continuare. Oricum se vede ca incet ,incet lucrurile incep sa revina la normal.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.