Rapid

Gângurelile despre banderola Rapidului

De când a început campionatul, la fiecare interviu, Pancu este întrebat despre banderolă. Se doreşte crearea unui conflict cu Pustai, fiindcă Pancone şi-a exprimat nemulţumirea vizavi de acest subiect. Doar că, pe lângă nemulţumire, legenda noastră a şi explicat mereu, cu lux de amănunte, că nu va exista vreodată un conflict. Dar întrebarea persistă mereu. Nimeni nu se potoleşte. Aş fi vrut să cred că acest fapt se datorează exclusiv dorinţei de a destabiliza Rapidul, dar se pare că are legătură şi cu capacitatea unora de a înţelege lucruri care, la prima vedere par simple.

Cum însă se pare că funcţia cognitivă le lipseşte aproape cu desăvârşire multora dintre aceştia, echipa 1923.ro se oferă să vă dea un curs gratuit prin care, sperăm noi, să vă devină limpede situaţia. Aşa cum Daniel Pancu a explicat de atâtea ori, Cristi Pustai i-a zis în pregătiri că e mai bine să fie Săpunaru căpitan, fiindcă antrenorul s-a gândit că la 37 de ani şi jumătate, este mult prea greu pentru Pancu să joace titular. Când şi-a dat seama că s-a înşelat, Pustai şi-a cerut scuze, dar Pancu, simţindu-se extrem de umilit de decizia iniţială, a explicat că nu va mai purta banderola vreodată.

Pancu a explicat şi faptul că nimeni de la Rapid nu poate purta banderola în faţa lui, iar acest lucru este cât se poate de firesc! În acelaşi timp, legenda noastră a explicat că totul a trecut, că decizia a fost luată şi acceptată şi că nu există vreun conflict în cadrul echipei! Vă e clar acum, minţi înguste? Noi sperăm că da şi sperăm să nu mai auzim iar aceeaşi întrebare peste ceva timp, că deja deveniţi jenanţi… Mai bine luaţi-vă gângurelile şi mergeţi cu ele la fcsb.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.