Scandal

”Alo?! Cati au fost la meci?! Sa stim ce amenda le dam!”

Rapid şi Dinamo au fost sancţionate cu 50.625, respectiv 37.968 de lei penalitate sportivă de Comisia de Disciplină a FRF ca urmare a incidentelor provocate de suporterii proprii la meciul direct, anunță gsp.ro. Cum au ajuns la această sume? Nu știm, putem doar să ne imaginăm. Și cum imaginația noastră este foarte bogată, vă propunem următorul scenariu:

Pe ordinea de zi a Comisiei de Disciplină a FRF sunt evenimentele petrecute în tribune la meciul Dinamo – Rapid. Ia cuvântul președintele Comisiei:

– Domnilor situația e clară. Pe imagini se vede limpede ca Ozana cea frumos curgătoare cum fanul Rapidului se lovește singur cu pulanul jandarmului. Bun… acum să trecem la amenzi. Propuneri?

– Eu zic să le dăm maxim că nu sunt la prima abatere, se aude o voce a unui moșulică proaspăt trezit din somn.

– Nu merge așa. Trebuie să avem o bază materială. Nu putem să le dăm prea mult că n-au de unde să plătească, dar nici prea puțin să-i lăsăm nepedepsiți. Maria, își strigă președintele secretara, ia sună la Eventim și fă-mi legătura.

– Imediat domnule președinte, răspunde secretara foarte politicos.

– Alo?! De la Comisie sunt. Câte bilete ați vândut la Tribuna a 2-a din Giulești meciul trecut? 3375? La ce preț? 15 lei? Ok, mulțumesc.

Instant, președintele îi cere secretarei un calculator, după care anunță amenda: 50625 lei.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.