Cristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

Bergodi a fost prezentat oficial! La Rapid s-a întors un campion din 2003!

Cristiano Bergodi a fost prezentat la Rapid azi în cadrul unei conferințe de presă. Tehnicianul italian va pregăti echipa din Giulești în ultimele opt etape ale acestui sezon, având drept obiectiv salvarea de la retrogradare.

”M-am întors cu mare bucurie la Rapid, fiindcă atunci când am plecat, în 2007, a fost cel mai mare regret al carierei mele. Eram neînvinși și aveam o echipă foarte bună. acum am riscat venind aici, este foarte greu, dar și frumos în același timp. Suporterii din Giulești sunt fantastici, îmi era dor de atmosfera făcută de ei! Am văzut câteva meciuri ale Rapidului și am constatat că este o echipă foarte bună. Cred în salvarea de la retrogradare, altfel nu veneam!”, a declarat Bergodi în cadrul conferinței de presă.

El va fi ajutat la Rapid de staff-ul tehnic alcătuit din: Mihai Ianovschi,  Raffaele Longo, Luigi Ciarlanti – antrenori secunzi, Marian Ioniță – antrenor de portari și Ionel Colonel – preparator fizic. Marian Ioniţă a fost antrenorul de portari al echipei şi în 2003, când în Giuleşti a ajuns ultimul titlu de campioană.

Sursa: fcrapid.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.