Scandal

A ajuns Ganea să îl insulte pe Pancu…

Orice putem tolera, dar nu ca Pancu să fie jignit! Nu de Ionel Ganea cel puţin, un personaj dubios al fotbalului românesc, care a rămas în istorie pentru că a nenorocit cariera unui fotbalist, Kennedy, şi pentru că a sărit la bătaie la un arbitru! Ionel a fost o prezenţă meteorică în Giuleşti, dar îşi permite să vorbească urât despre un om care înseamnă incredibil de mult pentru istoria clubului nostru. Chiar dacă Pancu lipsea cu săptămânile de la antrenament şi bea toată noaptea, stăpâneşte în mod cert limba română mai bine decât Ionel Ganea.

Iar dacă Ionel Ganea a făcut aceste dezvăluiri senzaţionale de pe vremea în care era el antrenor acolo, nu face altceva decât să întărească cele spuse de Pancu, anume că antrenorii sunt nişte cârpe… O parte a lor, mă rog, că aşa s-a şi exprimat Pancone, iar din partea asta sigur face parte şi subiectul nostru! Păi se poate să-l bagi pe Pancu titular meci de meci când el nu se antrena cu săptămânile şi bea de seara până dimineaţa?! Halal model de antrenor! Oricum, domnul Ganea ar face bine să mai antreneze pe la Ghidighici decât să vorbească despre Pancu. Succes în continuare în prodigioasa carieră de antrenor!

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Nu te precipita. Ganea este cel mai bun antrenor pe care l-a avut Rapidul in ultimii ani (antrenorul in functie nu se ia in considerare). Ganea ii da trei clase lui Pustai. Prin comparatie, Ganitza a facut opt puncte in noua etape, Pustai a facut unsprezece (are Victoria cu oile in plus). Sa ne uitam ce lot a avut Ganitza si ce lot a avut Pustai? Ganea este antrenor, Pustai, Rada, Moldovan ar avea ce invata de la el in privinta asta. In plus, cit a fost Ganea la Rapid, Vama nici la tv nu avea curaj sa vorbeasca. I se pune pata usor, este adevarat, iar cind I se pune pata nu mai tine cont de nimic. Pancu a explicat deja ca a lamurit chestiunea cu Ganitza, deci nu este cazul sa punem mina pe pietre.

  2. Cert este ca nu poti face astfel de afiRmatii la Adresa unei „legende” ca Pancone. Insa atunci cand nu e, nici Dumnezeu nu cere…

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.