Diverse

Magicianul care a învins destinul

Suntem în martie şi avem meci decisiv pentru promovare. Rapid joacă acasă cu CSMS Iaşi. Din păcate, lucrurile nu merg aşa cum ar trebui, iar moldovenii câştigă cu 2-0. Dincolo de cele două goluri încasate, o lovitură oarbă cade asupra echipei. Doman iese accidentat, după ce genunchiul îi trosneşte. Doman, magicianul echipei, omul cu glezna fermecată părăseşte terenul în urlete de durere. Nimeni nu ştie despre ce e vorba, dar peste câteva zile, verdictul cade crunt: ruptură de ligamente încrucişate şi jumătate de an de pauză.

doman timisoara

Mijlocaşul trage tare, vrea să ajute Rapidul şi în prima ligă! Mai are puţin să revină, dar pe ultima sută de metri a pregătirii suferă o nouă dramă: îi cedează ligamentele şi celuilalt genunchi! Moment în care, în mod logic, moralul oricui este făcut bucăţi… Cătălin strânge din dinţi, trage tare, dar nu mai rămâne la Rapid… Ai noştri au nevoie de fotbalişti care să rezolve repede ecuaţia rămânerii în prima ligă, nu îşi permit să aştepte, nici măcar un magician precum Doman.

doman

Părţile se despart, iar, în cele din urmă, Cătălin ajunge la ACS Poli Timişoara, în liga a doua. Cu ambii genunchi reparaţi, mijlocaşul debutează pe 21 martie în tricoul bănăţenilor. La un an şi şase zile de la ultimul meci oficial. Joacă undeva în jurul a 20 de minute, timp suficient însă să furnizeze asistul unicului gol al partidei pentru echipa sa, care reprezintă, de altfel, golul victoriei şi, foarte probabil, o cărămidă solidă în construirea fundaţiei denumită „Promovare”.

Rapidiştii nu te-au uitat, Cătălin! Multă, multă sănătate şi baftă multă în carieră!

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.