Scandal

Cooperativa are Viitor! Urât Viitor…

Ultimele săptămâni au fost împânzite cu rezultate aparent surprinzătoare, dar în realitate mai putrede decât o bucată de scândură peste care a curs apa un deceniu fără încetare. Pandurii – fcsb 3-1, Viitorul – Pandurii 4-0, fcsb – Viitorul 4-1, Pandurii – Gaz Metan 0-1. Pentru că, probabil, urmează şi un Gaz Metan – fcsb 2 solist. Un campionat care miroase urât şi a cărui personaj negativ pare să fi devenit, din păcate, Viitorul. Constanţa, Voluntari, nu se ştie… Normal, acel 2-5 din Ghencea şi victoriile pe linie de pe terenul lui Dinamo nu puteau rămâne fără ecou.

oros

Mare formă sportivă ce a arătat echipa în acele jocuri! Vă daţi seama? Tocmai în meciurile astea, că în rest, cam subţire… Vreţi şi argumente, că aşa e normal, fiindcă prin ricoşeu lovim în Regele fotbalului românesc! Nu este nicio problemă! Vi le dăm şi vă lăsăm să trageţi singuri concluzii! În cele cinci întâlniri oficiale, cu Rapid, Viitorul nu a reuşit să se impună vreodată, deşi în cel puţin trei au existat condiţii speciale! Returul ediţiei 2012 – 2013, Constanţa. Rapid joacă în zece, iar Voicu marchează autogol. 1-0 pentru Viitorul la pauză. Scor final? 2-1 pentru Rapid!

ciolacu

După două sezoane, în august 2014, la Chiajna, cu o echipă făcută pe genunchi, Rapid dă repede două goluri, Viitorul reduce relativ repede din handicap din 11 metri. Aveam trei puncte şi ne retragem. Ne lăsăm dominaţi de Viitorul mai bine de o repriză, dar băieţii nu reuşesc să-şi facă nici măcar o ocazie! Giuleşti, martie 2015. Viitorul ia un punct, după 0-0, în condiţiile în care Rapid a jucat aproape 55 de minute în 9 oameni!!! Şi cea mai mare ocazie de gol, tot noi am avut-o! De fapt, ei nu au avut vreuna tot meciul. Astfel de poveşti pot continua, dar ne oprim aici, asupra celor mai importante.

FOTBAL:RAPID BUCURESTI-VIITORUL VOLUNTARI, LIGA 1 (2.03.2015)

Deci? Cum justificăm, domnilor aceste prestaţii de o antiteză monstruoasă? V-a fost milă de Rapid sau atât puteţi voi de fapt? E lăudabil să-ţi faci propria echipă, dar parcă să faci şi propriile reguli pentru un campionat în care toţi ar trebui să fim egali, e prea mult. Iar câteva seri minunate trăite de români în urmă cu 21 de ani, nu justifică falsitatea cu care Viitorul abordează un campionat. Viitorul, o echipă care se vrea pentru jucători de perspectivă, dar care are pe teren fotbalişti precum Albuţ, Cătălin Munteanu sau Bănel Nicoliţă. Mai vrem şi noi fotbal, nu caterincă proastă!

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.