Scandal

Trădările, pe lista ruşinii în Giuleşti

Nicolae Grigore ne-a dat o grea lovitură în urmă cu câteva zile. Mijlocaşul crescut şi format de Rapid, club pentru care a jucat 11 ani, a ales să semneze cu Dinamo. O trădare dureroasă pe care, după cum s-a putut observa nu este acceptată de vreunul dintre voi. Giuleştiul nu are nevoie de asemenea oameni! Indiferent câte lucruri pozitive au făcut pentru club, un astfel de comportament, în circumstanţele actuale, este de neacceptat. Însă am mai vorbit despre asta. Acum ne concentrăm pe altceva.

Echipa 1923.ro vă va oferi un serial care va cuprinde câte un episod în fiecare săptămână legat de cele mai mari trădări din istoria clubului. În mod cert, natura unora a fost obiectivă, motiv pentru care poate fi înţeleasă din unele puncte de vedere. Totuşi, multe nu pot fi trecute cu vederea, chiar dacă nu sunt la fel de grave precum cea a lui Nicolae Grigore. Vom argumenta la fiecare şi motivul! Vă aşteptăm şi pe voi cu sugestii pentru jucători care trebuie să fie prezentaţi pe lista „ruşinii”.

Fireşte, dezertările lor trebuie tratate cu respect, chiar dacă nu ne-au convenit. Fiecare om are dreptul la a decide în ceea ce priveşte viitorul său, motiv pentru care ar fi indicat să lăsăm deoparte injuriile sau blamările violente. Primul episod vi-l vom prezenta săptămâna viitoare, iar numele fotbalistului rămâne momentan o surpriză. Până atunci, vă aşteptăm cu sugestii pentru serialul 1923.ro! Este de menţionat că în aceste materiale vor apărea doar jucători care au ales să joace la rivale istorice de-ale Rapidului.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

10 Comments

  1. Dupa cate stiu eu povestea trecerii lui lita Dumitru este alta. In anul 1970 am primit repartia de inginer stagiar la I. Mecanica Roman, acolo am intalnit o persoana mai invarsta, un foarte mare rapidest, cunoatea istoria RAPIDULUI destul de bine. Am devenit priesteni si mi-a povestit cum a ajuns Lita la Steaua. In acea perioada Lita nu dorea sa semnaze cu echipa militara, a fost luat in armata si repartizat la o unitate militara din Roman,unitate militara care avea o echipa in divizia B – Victoria Roman, unde Lita a jucat cateva meciuri. L-au fortat sa semneze, el nu a dorit, atunci au dat armata „jos din pod”, asa ca dupa multe zile de chin a trebuit sa semneze pentru Steaua. Acesta ar fi motivul pentru care Lita a fost obligat sa-si da acordul. Ca pe urma a devenit stelist este alta problema.

  2. Ehe voi sunteti tineri dar de Lita Dumitru care s-a jurat ca nu se duce la steaua si in doua saptamani era in ghencea. Florin Marin ( Flocea) nu se duce la aurolaci si peste una luna se jura ca este stelist de mic. Grigoras, nascut crescut la Rapid, dupa ce a auzit lumea de el a ajuns la victoria. Sunt multi dar imi este scarba sa vorbesc de ei.

  3. Mai multi tradatorii !!! Irimia si Galamaz la Dinamo , Ionut Rada la Steaua , Florin Bratu Dinamo ….dar nici unul nu au avut succes

  4. Vali Badoi la Steaua… clar cea mai mare tradare. era jucator important si a plecat intr-un moment in care si noi ne bateam la titlu

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.