Scandal!

Sinonimul cuvântului lovin: „nulitate”!

Incidentele de la Chiajna, cu banana aruncată spre Wellington a scos la rampă un alt personaj, peste care rugina fotbalistică s-a aşternut demult. Nonvaloarea sportivă şi umană, numită florin lovin cu litere mici, a spus la final că fanii rapidişti au dovedit încă o dată că nu au educaţie. Dar cine eşti tu, mă, nulitate ordinară să vorbeşti aşa despre suporterii noştri? Când băgai tălpi la jucătorii rapidişti sub nasul suporterilor Rapidului că poate, doar, doar o intra unul pe teren să-ţi sară în cârcă şi mai câştigi un meci cu 3-0 la masa verde, ai dat dovadă de educaţie, nu? Ştii tu, ai văzut tu cine a aruncat cu banana, cu coaja de banană, ca să dai verdictul, să-i bagi pe toţi rapidiştii la un loc?!

Păi, mă, zeroule barat, tu ai păcălit fotbalul toată viaţa ta, ai profitat de nişte conjuncturi şi hop te crezi acum mare şmecher! Performanţele tale se reduc la transferuri la echipe semiobscure din Grecia şi Austria şi la pase de trei metri date cu latul şi care, ce-i drept, în proporţie de cam 35 la sută ţi-au reuşit! Felicitări! Ah, ştiu, ai să zici că ai fost la 1860 Munchen, că ai jucat acolo. Numai că 1860 Munchen e acum în Germania cam ceea ce e Ripensia Timişoara în România. Acum, nah, cine ştie, poate găseşti şi în Banat o pâine de mâncat că Oţelul şi Chiajna sunt echipe mult prea grele pentru tine. În definitiv, fiecare meci ca titular la Concordia ar trebui să fie celebrat asemenea unei fraze în limba română pe care o scrii corect gramatical! Că ambele sunt realizări magnifice! Bine, nu la fel de importante precum episodul în care ridicai pumnii spre cer, în semn de victorie, pe Giuleşti, în 2008! De altfel, singura ta realizare pe terenul de fotbal, că altfel n-ar fi auzit nici dracu’ de tine!

Dincolo de dejecţiile scoase pe cavitatea bucală de acest clovn, entertainer, al fotbalului (nu te-am înjurat, să ştii!!!!), trebuie să dezaprobăm total episodul petrecut la Chiajna. Mai ales că, în realitate, maimuţa e, probabil, cea care a scăpat banana din tribune. Aşa că, vă rugăm, să nu mai condamnăm clubul! În primul rând, fiecare răspunde pentru gesturile sale şi trebuie sancţionat ca atare, motiv pentru care Rapidul nu are de ce să primească suspendare, amendă sau depunctare! Prin astfel de sancţiuni nu facem decât să încurajăm comportamentul unor deşeuri care nu urmăresc altceva decât să iasă în evidenţă şi să primească, în cel mai rău caz, doar o amendă de câteva sute de lei şi interdicţie un an pe stadion.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Sigur ca a pacalit fotbalul. Norocul sau s-a numit Lovin-senior ce a fost director (unul dintre ei)la Trustul de constructii Bc, inainte de ’89, apoi constructor prin Italia.Avand bani a contribuit pe la cluburi, sub diferite forme,iar odrasla a fost „plimbata” (de catre un antrenor de casa)pe la „Proletarul”, Petrolistul Darmanesti, unde era o bata cu ghete de fotbal, apoi FCM Bc. Aici nu a facut „purici” caci D-tru Sechelariu a vrut sa scape repede de el ptr ca nu-I placea deloc. Nu-i placea caracterul sau si nici fotbalist nu era. Nu era util echipei si starnea zazanie printre jucatori. I l-a dat apoi lu’ Gigi ptr o suma infima la un joc de pocker. Deci Florin LOVIN = zero barat. PS. Imi pare rau sa v-o spun caci este moldovean de pe aceeasi parte a Siretului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.