Rapid

Alături de Doman! Luptă, Cătăline!

O veste şocantă loveşte Rapidul! Cătălin Doman, cel care s-a chinuit aproape jumătate de an să se recupereze după o gravă accidentare la genunchiul drept suferă din nou. La unul dintre ultimele antrenamente dinaintea revenirii pe teren care, cel mai probabil s-ar fi produs până la finalul lunii octombrie, lui Doman i-au cedat şi ligamentele genunchiului stâng, conform fanatik.ro. Ceea ce înseamnă încă o pauză de aproape şase luni… Trist, foarte trist, având în vedere că Doman face parte din categoria din ce în ce mai rară de fotbalişti care te încântă atunci când pune piciorul pe minge.

doman-660x471

Noi avem nevoie de aşa ceva în echipă şi pentru asta trebuie să-i acordăm toată susţinerea de care are nevoie şi să ne asigurăm că va juca la Rapid orice ar fi! Avem nevoie de fotbalişti care să facă diferenţa, iar Doman este unul dintre ei. Cu atât mai mult, cu cât el însuşi aştepta cu nerăbdare să revină în tricoul vişiniu. „Sunt foarte trist, îmi doream enorm să joc pentru Rapid! Toţi mă aşteptau să revin, însă sunt urmărit de ghinion. Încerc să caut explicaţii pentru ce am păţit, dar nu reuşesc. Important este să nu cad psihic pentru că atunci nu mai este nimic de făcut. Sunt puternic şi voi trece şi de acest moment!”, a declarat Doman pentru sursa citată.

http://youtu.be/QdDYbu6_yZQ

Sperăm, Cătăline, ca dorinţa ta să crească exponenţial pentru momentul în care te vei face, în sfârşit, bine! Ba nu, sperăm… Trebuie să fie aşa! Toţi rapidiştii sunt alături de tine şi abia aşteaptă să-i încânţi iar cu driblingurile tale de vis şi cu tehnica ta irezistibilă, croită pe spiritul Giuleştiului! Mai sus aveţi unul dintre minunatele driblinguri ale lui Doman, din meciul împotriva Ceahlăului, din septembrie 2013, când Rapid a eliminat echipa din Piatra Neamţ din şaisprezecimile Cupei României cu 3-1, în urma unui meci în care Doman a fost printre cei mai buni de pe teren.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. pacat ca nu a fost serios ca talent era…cate sprituri are doman nu are minute jucate 🙂

  2. Trebuie sa ne sustinem jucatorii indiferent de situatie doar asa ii putem determina sa ramana fideli clubului.
    Avem exemple precum Sumi, Sapunaru, Vio, Daniel Niculae si multi altii care au ramas rapidisti pana la moarte pentru un singur motiv. Au primit respect si sustinere din partea noastra, a rapidistilor.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.