Rapid

RAPID RESPIRA DOAR PRIN NOI

Orice suma, indiferent cat de mica, este vitala. In numele tuturor sentimentelor traite alaturi de Rapid, in numele tuturor bucuriilor pe care le-am avut  de-alungul timpului, in numele dragostei nemarginite pentru club, de la cel mai mic la cel mai mare putem contribui la continuarea acestei mult prea greu pusa la-ncercare legende numita RAPID BUCURESTI.

Contul clubului este RO35EXIM101000014852RO01-EXIM Bank, S.C. FOTBAL CLUB RAPID S.A. cod fiscal 18536665 

HAI RAPID!

PS: Intrucat foarte multi rapidisti din strainatate vor sa doneze, iar comisioanele sunt destul de mari la transfer, recomandam celor in masura sa faca acest lucru deschiderea unui cont de Paypal pe numele clubului. Comisioanele sunt rezonabile, iar plata necesita mai putin efort.  CLICK AICI PENTRU GHID

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Salut. Roaga pe cineva care are cont bancar si online banking sa transfere banii punand numele tau la detaliile platii, iar tu ii achiti cash suma transferata.

  2. Salut, in cazul in care nu detin un card…iar singura sucursala Exim Bank este in sectorul 1 ( asa vad la ei pe site ), eu stau in Berceni…ce alta modalitate de a depune bani este ?

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.