Rapid

“Vreau să joc la Rapid, dar nu ştiu când…”

Poate mai mult ca oricând, faptul că Rapid se chinuie să nu moară atrage tot mai mulţi oameni de partea ei. Iubirea este mai sinceră şi mai dezinteresată ca oricând, iar din categoria celor care stau cu inima sfâşiată la gândul că echipa din Giuleşti îşi pierde tot mai mult din strălucire, din cauza unor jocuri murdare care au umplut fotbalul românesc de mizerie, fac parte şi mulţi fotbalişti români. Jucători care nu au nicio legătură cu Rapidul în sine, ei fiind crescuţi de alte cluburi. Povestea lui Leonard Manole v-am prezentat-o deja. Acum este rândul unui alt fotbalist, cu un nume mai puţin sonor, dar care a ajutat Rapid printr-un gol marcat pentru echipa sa.

De atunci au trecut câteva săptămâni, iar reuşita nu mai contează decât pentru palmaresul său personal şi pentru zestrea echipei, însă povestea rămâne! Povestea lui Cătălin Curiliuc, atacantul lui SC Bacău, cel care a punctat în prelungirile partidei de la Iaşi din prima etapă a play-off-ului, pentru un 1-1 nesperat în condiţiile în care băcăuanii jucau în zece. O revanşă personală a lui Curiliuc, după ce în sezonul trecut a fost legitimat la Iaşi, în Liga 1, dar nu a prins decât un meci. E drept, nici la Bacău nu joacă titular, dar în ciuda acestui lucru visează ca într-o bună zi să îmbrace tricoul Rapidului. E însă mai mult realist decât visitor şi conştientizează că acest lucru nu are cum să se întâmple în contextul actual, când nu prinde decât câteva minute pe meci pentru moldoveni.

375995_246280838770213_633537423_n

Echipa 1923.ro a stat de vorbă cu atacantul de 24 de ani, pentru a afla de unde provine marea lui dragoste pentru Rapid. “Mă bucur mult că am ajutat Rapidul prin acel gol. M-aş fi bucurat să prind Iaşiul şi în retur, să înscriu împotriva lor, dar uite că n-a fost să fie… Despre simpatia mea, ce să zic? Nu există o explicaţie logică… De când mă ştiu simpatizez cu Rapidul! Şi ce rivalitate e la noi în casă… Nu-ţi poţi închipui! Tata e dinamovist, aşa că la meciuri era nebunie. Chiar şi în situaţia în care a ajuns, Rapid e clar cea mai frumoasă echipă din România! Mi-aş dori tare mult să joc şi eu într-o zi în Giuleşti, dar la cum decurg lucrurile acum, mi-e greu să cred că asta se va întâmpla. Nu prea joc nici aici, aşa că nu văd ce şanse aş avea… Dar rămân optimist. Cine ştie?!”, a declarat Curiliuc în exclusivitate pentru 1923.ro.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.