Artisti RapidistiRapid

Exclusiv 1923.ro – Andrei Paunescu nu detine drepturile de autor pentru imnurile Rapidului si al Craiovei

 

 

Daca la inceputul lunii noiembrie anul trecut, Andrei Paunescu anunta public ca a cedat cu titlu gratuit „Cantec pentru Craiova” echipei CS U, iar in urma cu cateva zile se vehicula ca asteapta sa fie contactat de catre actuala conducere a Rapidului pentru a reglementa situatia imnului compus de asemenea de catre tatal sau, se pare ca lucrurile sunt departe de a fi clare. In exclusivitate pentru 1923.ro, in cursul zilei de astazi, doamna Andreea Paunescu, a avut amabilitatea sa raspunda intrebarilor noastre legate de situatia imnurilor compuse de catre tatal sau.

„Andrei nu are cum sa intreprinda nicio actiune legata de imnul Craiovei sau al Rapidului si nici de alta opera compusa de catre tatal nostru, deoarece nu are calitatea de mostenitor. Procesul de succesiune nu s-a incheiat, inca se afla pe rol la Tribunalul Prahova. In ceea ce priveste cedarea catre CS U Craiova a imnului, intentionat, in comunicatul remis presei, Andrei a uitat un „i” la „membri” (n.r. aluzie la faptul ca in comunicatul respectiv se specifica „Eu, Andrei Paunescu, impreuna cu membri ai familiei Paunescu cedam cu titlu gratuit imnul…) Repet ca sa fie clar: nimeni din familia Paunescu, nici eu nici Andrei, nici Carmen, nici Ana Maria, nu avem, pana la terminarea succesiunii, calitatea de mostenitor. Suporterii Rapidului sa stea linistiti. Detinatorul drepturilor de autor pentru opera tatalui nostru, deocamdata este Adrian Paunescu.”

Site-ul UCMR-ADA confirma spusele doamnei Paunescu, tatal dumneaei fiind trecut in tabelul nominal al titularilor drepturilor de autor decedati care nu au succesiunea deschisa. Puteti vedea tabelul respectiv AICI 

Contactate fiind de catre 1923.ro, Ana Maria si Carmen Paunescu nu au dorit sa comenteze in niciun fel subiectul, iar Andrei Paunescu nu a raspuns la telefon.

 

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Sistemul cu like-uri e foarte anapoda pentru cei care vor sa va citeasca stirile pe tablete sau telefoane mobile, unde va acceseaza linlurile din aplicatia Facebook nativa. Linkurile redirecteaza pe browser, iar in browser trebuie sa se logheze iar pe facebook. Eu unul nu am rabdare sa fac atatea miscari, asa ca va citesc doar pe computer. Nu puteti scoate like-urile astea obligatorii?

  2. E pacat sa implicati Rapiduletul nostru intr-o astfel de situatie. Pt noi Adrian Paunescu a scris cel mai frumos imn. Trebuia sa ramana asa. Refuz sa cred ca fiul marelui poet a cerut ceva. De ce sa creem noi curente de opinie in subiectul atat de delicat al mostenirii poetului. Lasati- l pe Adrian Paunescu sa se odihneasca in pace. Sa cantam nul cu aceeasi mare dragoste pt Rapid. Iar Andreea Paunescu sa- si rezolve succesiunea (de ce oare nu a aparut decat dupa moartea poetului?) fara a implica Rapidul.

  3. sa-mi bag pula in like-urile tale zici ca iti dau de mancare . ai un mare dislike de la mine

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.