1923.ro – Site-ul nr 1 al Rapidistilor de pretutindeni!

Dragi prieteni,

In anul in care a trecut, site-ul www.1923.ro s-a clasat pe primul loc* in ceea ce priveste numarul de vizitatori dintre toate site-urile rapidiste, depasind la limita site-ul oficial fcrapid.ro

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Bineinteles asta nu ia cu nimic din meritele si munca celor care au contribuit si contribuie la celelalte site-uri ale suporterilor (rapidfans.ro, fzr.ro, visiniu.ro etc – ne prezentam scuze anticipat daca am omis vreunul), site-uri pe care le asteptam alaturi de noi in viitor pentru binele si unitatea Rapidistilor de pretutindeni.

Faptul ca suntem pe locul 1 este o mandrie imensa, este in acelasi timp si o mare responsabilitate, iar acest lucru a fost posibil doar cu ajutorul vostru, al celor care ne-ati citit in anul care a trecut.

Va rugam sa ramaneti alaturi de noi si pe viitor. Va invitam sa participati ACTIV in viata Rapidului, abonandu-va la newsletter-ul nostru. In acest mod veti afla primii noutati din viata clubului nostru drag.

[wysija_form id=”1″]

De asemenea da mai departe prin toate mijloacele acest link:  http://1923.ro/2014/01/09/1923-ro-site-ul-nr-1-al-rapidistilor-de-pretutindeni/

Sloganul nostru pentru 2014 este „IMPREUNA VOM REUSI”

Asa sa ne-ajute Dumnezeu! Pentru Rapid!

* au fost luate in considerare datele de pe trafic.ro (ianuarie-decembrie pentru toate site-urile mentionate si august-decembrie pentru 1923.ro + datele whm cpanels pentru 1923.ro in perioada ianuarie-august)

1 Comment

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.