Rapid

Isăilă, nu uita de zilele în care ai jucat în Giuleşti şi fii eroul nostru!

 

Arbitrajele scandaloase din ultimul timp tot nu reuşesc să-i facă pe cei de la graniţa cu porumbul să escaladeze pe primul loc, chiar dacă toţi fac eforturi disperate să le asigure un bun pe care nu l-au meritat niciodată, dar pe care l-au avut de prea multe ori! Acum însă urmează dubla de foc cu Astra şi trebuie să le ţinem pumnii giurgiuvenilor, cu atât mai mult cu cât, probabil, aceasta va fi următoarea destinaţie a lui Ioniţă al nostru. Cu atât mai mult cu cât ei au deja şase puncte avans în faţa s****i, iar nişte prestaţii bune ar putea mări considerabil avansul.

daniel-isailaCredeţi că scriu ăsta din ură pentru cei de la graniţa cu porumbul?! Atât de mult vă înşelaţi!!! Ştiţi cine e pe banca Astrei, nu? Bănuiesc că numele lui Daniel Isăilă spune ceva pentru rapidişti. Nu de alta, dar în anul 2000 el a îmbrăcat tricoul Rapidului! E adevărat, doar jumătate de sezon şi nu în foarte multe meciuri, dar nu trebuie să ignorăm că a fost titular în dubla de foc cu FC Liverpool, viitoarea câştigătoare a Cupei UEFA, care abia a reuşit să elimine Rapid după 1-0 la Bucureşti şi 0-0 pe Anfield. Iar Isăilă s-a mişcat aproape perfect în ambele manşe!

rapid-liverpoolDin păcate s-a simţit mai bine în Braşovul său natal şi nu a zăbovit prea mult în Giuleşti, dar şi aşa, toată suflarea rapidistă îi este alături acum, când este la un pas de cea mai mare performanţă din întreaga sa carieră: câştigarea unui titlu de campion din postura de antrenor. Şi suntem convinşi că acest pas va fi făcut încă din această săptămână! Daniele, fii eroul nostru şi pune capăt, o dată pentru totdeauna, unei supremaţii artificiale dictată exclusiv de interese şi de practici discutabile. Noi, îţi ţinem pumnii strânşi la maximum!

Un RAPIDIST din peluză

 

 

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.