Rapid

Imaginea cât o mie de cuvinte… rapidiste!

Răsfoind Facebook-ul, nu ai cum să nu dai peste imagini şi ştiri de tot felul legate de Rapid, mai ales atunci când eşti abonat la toate paginile dedicate echipei de lângă Podul Grant. Aşa cum în urmă cu ceva luni am descoperit panorama excepţională cu stadionul Giuleşti, postată pe peretele lui Cristi Săpunaru, aşa am descoperit şi azi fotografia cu acest domn, trecut de 50 de ani, a cărui viaţă pare dedicată Rapidului. Sursa este pagina Rapid Bucureşti, dar nu cea oficială a clubului, ci cealaltă, suporterii ştiu la care mă refer. Cu toate că nu ştiu când este imortalizată imaginea sau cine este domnul din poză, eu cred că ea merită apreciată, dar mai ales share-uită! Şi ca să remarcaţi că suporterii noştri nu poartă cu ostentaţie niciun însemn al clubului, ci de cele mai multe ori cu o discreţie şi decenţă incredibilă! Vă sugerează acest om altceva, prin ţinuta lui, chiar dacă tot ce îl atinge este colorat în vişiniu şi alb?!

Lasă-ne numărul tău de telefon pentru a fi primul care află noutăți despre Rapid:

[easy_contact_forms fid=11]

 

S-ar putea sa te intereseze

10 Comments

 1. Salut.
  In plus are mult peste 60 ani…
  La ultima discutie cu nea Bebe (pe stadion, cu fiu-meu care are acum 8 ani) ne-a zis ca ar mai vrea sa mai vada Rapidu’ luand campionatu’ inca o data, inainte sa moara… Dar va ramane asa orice se va intampla. Traiasca Nea Bebitza si Hai Rapidul!

 2. pe acest domn il cheama Bebita. Il cunosc de 30 de ani,de cand am fost la primul meci. Are acelasi loc „strategic” in tribuna de atunci pana acum. Respect !

 3. Salut. Pe domnul din imagine ii se spune Bebe Rapidistu si il stiu de copil mic… si stiu ff bine ca si periuta lui de dinti o are de culoare alb visiniu..

 4. Salut, Andrei Alex! Ti-am fi recunoscatori daca ne-ai ajuta sa vorbim cu el! Trimite-ne pe pagina de FB a 1923, un mesaj privat cu ceva detalii legate de el. Iti multumim! 🙂

 5. Il cunosc personal pe acest domn , si este un om exceptional, am stat cu el in bloc… I se spune „bebitza”.
  Este un om exceptional care ma bucur teribil ca l-am putut cunoaste , el m-a adus pentru prima oara pe giulesti , la tribuna II , acolo il gasesti la fiecare meci. Daca vreti sa-i luati un interviu as fi bucuros sa va indrum catre el.
  Tin minte atunci cand mergeam de sarbatori cu, colindul ne punea sa cantam imnul Rapidului daca vrem sa deschida usa. Cu greu am intrat in casa lui de cateva ori.. o garsoniera la parter, dar care este plina de istorie si iubire. Nu gasesti alte culori decat alb visiniu.
  Un om exceptional in fata caruia de fiecare data cand il intalnesc ma inclin in fata lui.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.